Ook weer toe aan leuke nieuwe outfits voor het najaar? En zoek je daar ook gave schoenen bij? Bestel dan snel jouw box en maak kans op een paar schoenen naar keuze van Rehab Footwear! Ben jij nog geen klant bij ons? Start de stylequiz en een styliste neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Over Rehab Footwear

“De schoenen worden handgemaakt in Europa met de nieuwste technieken en daarbij gebruiken wij de mooiste leersoorten en de beste materialen. Naast de look is pasvorm en comfort natuurlijk ook super belangrijk. Probeer de schoenen en je doet ze nooit meer uit.” Benieuwd naar de volledige dames collectie? Neem snel een kijkje op hun website.

Voorwaarden

Deze winactie loopt van 15 oktober t/m 15 november 2020. Als je in deze periode een box bij Maison365 bestelt, maak je kans om een paar damesschoenen van Rehab Footwear naar keuze te winnen. Onder alle deelnemers, worden 10 winnaressen geselecteerd. Ben jij één van de gelukkige winnaressen, dan ontvang je uiterlijk 22 november bericht van jouw persoonlijke styliste. Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd en aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend. Maison365 behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. Typefouten zijn voorbehouden.

Ben je een bestaande klant? Bestel jouw box hier.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan hier.