Het verhaal van Maison365

Maison365

Maison365 is in het leven geroepen om het concept van personal styling toegankelijk te maken voor alle vrouwen. Met Maison365 is het mogelijk om een kledingbox te ontvangen van een persoonlijke styliste met verschillende merken uit het midden en hoog segment.

Iedere kledingbox is uniek gestyled met een mix van boutique en bekendere kledingmerken. Op die manier ontdekken veel klanten merken die ze nog niet kennen en heb je dus eigenlijk altijd iets unieks wat goed bij jou past. 

Co-founder Danie Bles

Maison365 is eind 2016 opgericht door onder andere Danie Bles. De service is gebaseerd op de mix-en-match filosofie van fashion ondernemer en styliste Danie Bles. “Ik vind het leuk om na 20 jaar ervaring als stylist via dit platform iedereen persoonlijk advies te kunnen geven”, zegt Bles. Maison365 wil een oplossing bieden voor vrouwen die weinig tijd hebben om te gaan winkelen en graag hulp willen krijgen bij het mixen en matchen van verschillende kledingstukken.

Danie Bles
"Na 20 jaar te werken als personal stylist kan ik met dit unieke platform nu elke vrouw voorzien van persoonlijk styling advies. Iedere Maison365 kledingbox is uniek gestyled met een mix van boutique en bekendere kleding merken."

Personal Stylistes

Bij Maison365 kunnen onze stylisten dagelijks hun creativiteit kwijt. De personal stylistes bij Maison365 hebben allemaal een opleiding of cursus in de mode gevolgd en hebben ervaring in de fashion industrie. Van ontwerpen, verkopen tot styling. Niet alleen is iedere klant anders, ook het team van stylistes is heel divers. Zij hebben allen een andere achtergrond en stijl. Eén ding hebben de personal stylistes sowieso gemeen: zij willen iedere klant een zelfverzekerd gevoel bezorgen en laten stralen in de door hun samengestelde looks!

Regelmatig laten onze personal stylistes van zich horen via onze blog pagina of op onze socials, waarin zij tips geven over hoe je bijvoorbeeld een bepaald item op meerdere manieren kunt dragen. Zorg dus dat je ons volgt voor de leukste tips & tricks!

Ontmoet onze personal stylistes

Marith

Stephanie

Nadine

Tanja

Loes

Roosje

Mandy

Sanne

Mirjam

Tanja

Hanna

Natasja

Nikki

Joyce

Kirsten