Danie Bles & Stylistes

Bij Maison365 kunnen onze stylistes dagelijks hun creativiteit kwijt. Niet alleen is iedere klant anders, ook het team van stylistes is heel divers. Zij hebben allen een andere achtergrond en stijl. Eén ding hebben de stylistes sowieso gemeen: zij willen iedere klant een zelfverzekerd gevoel bezorgen en laten stralen in de door hun samengestelde looks! Regelmatig plaatsen wij video’s op ons Instagram account, waarin zowel top styliste Danie Bles als onze stylistes tips geven over hoe je een bepaald item op meerdere manieren kunt dragen. Zorg dus dat je ons volgt voor de leukste tips&tricks!

Danie Bles

"Na 20 jaar te werken als personal stylist kan ik met dit unieke platform nu elke vrouw voorzien van persoonlijk styling advies. Iedere Maison365 kledingbox is uniek gestyled met een mix van boutique en bekendere kleding merken."

De stylistes van Maison365

Stephanie

Nanine

Roosje

Loes

Samia

Tanja

Mandy

Marith

Nadine

Sabine

Lisa

Faye

De stylistes van Maison365 kunnen hun eigen stijl absoluut loslaten tijdens het creëren van looks voor hun klanten. Heb jij een favoriete stijl? Zoals business casual, een klassieke look, sportieve look, romantische of minimalistische look? Of misschien wel een mix van alle stijlen? De stylistes verdiepen zich 100% in jouw smaak en voorkeuren en kunnen op die manier aan ieder een passend advies geven. Met de kennis van de stylistes kun jij bouwen aan jouw droom garderobe. Daarnaast kun jij jouw styliste alles vragen. Klik op de knop hieronder, geef jouw wensen door en een styliste neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je een bestaande klant? Bestel jouw box hier

Ben je een nieuwe klant? Klik dan hier.