Freelancer Personal Styliste

Freelancer Personal Styliste (Duits/Nederlands)

OVER MAISON365

Maison365 is een nieuw personal shopping platform voor vrouwen, onder andere opgericht door Danie Bles. Onze doelgroep bestaat uit fashion-minded vrouwen tussen de 30 en 55, die er door een druk leven (kinderen, werk) te weinig aan toekomen om voor zichzelf te shoppen.

Hoe het werkt:
Klanten melden zich online aan en vullen een stijlquiz in. Na een intake ontvangen ze een box met fashion items inclusief bijpassend stijladvies. Klanten betalen achteraf alleen de items die ze houden. De rest wordt gratis opgehaald.
Het is onze missie om vrouwen te helpen om makkelijker en beter kleding naar hun smaak te ontdekken en te kopen. Wij zoeken ambitieuze mensen die zich bij ons aan willen sluiten. Ideale kandidaten zijn enthousiast, klantgericht, en goalgetters. Bouw mee aan de toekomst van shoppen. Een uitdagende opdracht bij een creatieve en bruisende startup ligt op je te wachten!

OVER HET STYLING TEAM

Iedereen in het Maison365 styling team is gepassioneerd over alles wat met mode en styling te maken heeft. Ons styling team bestaat uit meerdere personal stylistes/shoppers. Ze halen energie uit het bouwen van relaties met klanten en het leveren van een oprecht persoonlijke service. Onze stylistes zijn klantgericht, communicatief sterk en hebben gevoel voor smaak en stijl. Iedereen in het styling team is verantwoordelijk voor een portfolio van klanten.

MAISON365 ZOEKT

Wij zijn op zoek naar een Duits en Nederlands sprekende Freelance Personal Styliste (v).
Omdat we momenteel aan het uitbreiden zijn naar Duitsland zijn we per direct op zoek naar nieuwe stylistes. Het is een must dat de zij zowel de Duitse taal als de Nederlandse taal beheerst (in schrift en woord).

Wij geven de voorkeur aan iemand die ervaring heeft in het stylen van vrouwen en/of in een kledingwinkel gewerkt heeft. In de rol van personal stylist van Maison365 help jij vervolgens jouw klanten om de mooiste versie van zichzelf te laten zien met persoonlijk styling advies en stijl oplossingen. Jij maakt een persoonlijke selectie van items die passen bij de wensen en het profiel van jouw klant.

Wij zijn enthousiast over jou want:
• Jij bent communicatief sterk en jij komt representatief over richting klanten
• Jij bent in staat je in te leven in de belevingswereld van onze klanten
• Jij hebt affiniteit of ervaring met het stylen van vrouwen
• Jij bent op de hoogte van de huidige fashion trends en hebt kennis van kleding
• Jij bent aantoonbaar klantgericht en hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in een kleding winkel
• Jij bent in staat om deadlines te halen en werkt gedisciplineerd
• Jij bent ambitieus, denkt commercieel en bent gedreven door targets

WAT WIJ JE BIEDEN

De freelance personal stylist rol is ideaal voor een iemand die al enkele jaren gewerkt heeft in een kleding winkel of als personal styliste/shopper. Als freelancer ben jij minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij een marktconforme vergoeding aangevuld met scherpe commissie op basis van targets.

Is deze opdracht iets voor jou?


Stuur jouw motivatie en CV naar styling@maison365.nl