Benieuwd wat een personal stylist voor jou kiest?

Ontvang 3 outfits van de leukste boetiek merken

Ontvang een kledingbox met outfits speciaal voor jou geselecteerd

Stap 1. Doe de stijlquiz

Vertel onze stylistes via de stijlquiz wat jouw wensen, voorkeuren en huidige kledingstijl is. Je betaalt aan het einde van de quiz een styling fee van €14,95.

Stap 2. Overleg met jouw styliste

Bespreek via whatsapp, email of telefoon met jouw persoonlijke styliste jouw specifieke wensen zodat zij de perfecte outfits voor jou kan zoeken! Ontvang daarna jouw Maison365 box thuis met drie complete outfits met bijpassend stijladvies.

Stap 3. Ontvang jouw kledingbox

Pas de kleding op je gemak thuis en stuur terug wat je niet bevalt. Betaal achteraf alleen voor de kledingitems die je houdt. Verzenden en retourneren is gratis. Probeer onze service eenmalig of bestel opnieuw een box. Je zit nergens aan vast!

Wat maakt personal shopping met Maison365 zo leuk?

  • Ervaar een echt persoonlijke benadering. Bespreek met jouw styliste waar je naar op zoek bent en ontvang uniek voor jou geselecteerde outfits.

  • Boost jouw stijl en stap uit jouw comfort zone. Probeer items die je zelf niet eerder hebt gekozen maar die perfect passen bij wie jij bent.

  • Ontdek nieuwe merken. Leer de leukste boetiek merken kennen.
  • Haal het maximale uit jouw garderobe met Mix & Match. Ontvang advies hoe je de outfits eindeloos kunt combineren.

  • Het gemak van online shoppen. Pas thuis in alle rust de outfits en betaal achteraf alleen wat je houdt.

  • Een kado voor jezelf! Blije klanten vertellen ons vaak dat ze het een feest vonden om de box te ontvangen.

Doe de intake en jouw persoonlijke styliste gaat aan de slag!

Al meer dan 30.000 vrouwen gingen jou voor

Op zoek naar inspiratie voor casual, avondje uit of zakelijk?

Geef ons aan waar je naar op zoek bent en wij stylen speciaal voor jou de leukste outfits die perfect bij je passen.

Geef jouw wensen door en ontvang thuis 3 nieuwe outfits

Onze stylistes helpen jou met al jouw styling dilemma's. Ze kijken er naar uit om voor jou aan de slag te gaan!

Wat ik heel belangrijk vind is om via Whatsapp eerst goed te begrijpen wie mijn klant is en hoe haar leven er uit ziet, zodat ik veel beter weet wat bij haar past.

Tanja

Styliste

Ik vind het onwijs leuk om mijn klanten nieuwe merken en stijlen te laten ontdekken die ze in eerste instantie misschien niet zelf zou kiezen maar nu als pronkstuk in hun kast hangen!

Mandy

Styliste

De feedback die ik na een box ontvang van mijn klanten kan ik direct toepassen bij het kiezen van items voor haar volgende box.

Roosje

Styliste

Door te laten zien hoe je verschillende outfits onderling kunt combineren help ik mijn klanten de veelzijdigheid van hun garderobe te benutten.

Marith

Styliste

Wij werken met meer dan 100 bekende en boetiekmerken zoals

Dante 6 is beschikbaar bij Maison365
Minimum is beschikbaar bij Maison365
Danie Bles, oprichter

"Na 20 jaar te werken als personal stylist kunnen wij nu met Maison365 elke vrouw voorzien van speciaal voor haar samengestelde outfits en persoonlijk styling advies. Het is onze missie om met deze unieke boetiek personal styling service vrouwen zorgeloos zelfverzekerd voor de dag te laten komen."

Gun jezelf een personal stylist voor slechts € 14,95

Gratis verzenden & retour - Probeer thuis en beslis wat je houdt - Geen abonnement

Veelgestelde vragen

Elke klant van Maison365 betaalt een styling fee van €14,95. Daarna gaat jouw persoonlijke styliste aan de slag en stuurt jou 3 outfits toe (ongeveer 15 tot 20 kledingartikelen). Bij de box met kleding die jij toegezonden krijgt zit een pakbon met daarop alle prijzen van de items in de box. Pas alle items op je gemak thuis, stuur terug wat je niet bevalt en betaal achteraf de items die je wilt houden. Verzenden én retourneren van de kleding box is gratis.

De prijzen van onze items verschillen per merk en soort kledingstuk. Tops beginnen bij ons vanaf €60 en jurken en broeken beginnen bij ons rond €90. In een box zitten drie complete persoonlijke looks en je betaalt alleen voor de items die je houdt.

Nee, we zijn geen abonnement. Probeer onze service eenmalig of bestel opnieuw een box wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast!