Styliste Tanja

Jouw garderobe/stijl in drie woorden?

Casual-chic met een speelse-stoere touch.

Dit omdat ik zóveel verschillende dingen leuk vind en dat ook nog eens graag met elkaar combineer. Kleur en verschillende prints in één look, maar ook neutrale tonen en denim zijn favoriet.

 

Welk(e) item(s) mag/mogen niet ontbreken in de garderobe van een vrouw?

Een goede jeans, een tijdloos jasje/blazer en statement accessoires.

Wat is/zijn jouw favoriete item(s) uit je eigen garderobe?

Schoenen, jasjes en tassen die eruit springen zijn voor mij items waarin ik investeer, want daar kun je een simpele look keer op keer weer spannend mee maken.

 

Is het lastig om je eigen stijl los te laten als je een ander aan het stylen bent?

Nee! Het leuke is juist dat je los van je eigen smaak met mode bezig kunt zijn. Iedere vrouw is anders en dus past ook bij iedereen een andere style. Super leuk om samen met de klant te ontdekken en daar haar garderobe mee uit te breiden.

Heb je een stijlicoon? Zo ja, wie en waarom?

Ik heb niet één specifiek icoon. Ik haal mijn inspiratie uit vrouwen die ik op straat tegen kom, outfits die ik online zie of wanneer ik aan het reizen ben en verschillende culturen leer kennen.

Wat vind je het leukste aan dit vak?

Er is zoveel mogelijk en ik vind het heerlijk om daar creatief mee bezig te zijn. Zo leuk dat ik ook andere vrouwen hierbij mag helpen! Iedere dag heb ik weer een lach op mijn gezicht als een klant positief verrast is en ik haar uit haar comfort zone heb gehaald!

Heb je nog tips voor vrouwen die het stylen zelf lastig vinden?

Bestel een box bij Maison365! De andere stylistes en ik helpen je graag en maken een begin van een nieuwe garderobe voor je die bij je past. Je moet je uiteindelijk altijd prettig voelen in de kleding die je draagt!