Styliste Loes

Jouw garderobe/stijl in drie woorden?

Kleurrijk, urban, sportief

 

Welk(e) item(s) mag/mogen niet ontbreken in de garderobe van een vrouw?

Wat niet mag ontbreken is een goed zittende blauwe jeans, daarnaast zijn comfy effen t-shirts altijd fijn om overal bij te combineren. Ook al is het misschien niet iedereens ding, een vrolijke bloemenjurk fleurt iedere garderobe op!

 

Wat is/zijn jouw favoriete item(s) uit je eigen garderobe?

Ik draag graag oversized t-shirts of ik ga juist voor een vrouwelijke maxi-jurk met print, stoer gecombineerd met sneakers of boots. Mijn outfits maak ik altijd af met statement sieraden!

 

Is het lastig om je eigen stijl los te laten als je een ander aan het stylen bent?

Als het heel erg anders is dan vind ik het soms moeilijk om het meteen bij het goede eind te hebben. Wat misschien juist leuk is, is dat ik altijd wel een item of combinatie probeer toe te voegen waar je toch een beetje de knipoog van mijn stijl in terug ziet.

 

Heb je een stijlicoon? Zo ja, wie en waarom?

Ik ben enorm fan van de stijl van DJ Peggy Gou. Eclectisch en vooral mega stijlvol. Daarnaast is mijn all time favourite Kate Moss.

 

Wat vind je het leukste aan dit vak?

Het leukste is natuurlijk dat je creatief bezig kunt zijn in het samenstellen van de sets en dat je zo veel vrouwen kunt helpen bij het vinden van mooie items. Iedere klant is anders en dat maakt het juist zo tof.

 

Heb je nog tips voor vrouwen die het stylen zelf lastig vinden?

Zorg dat de basis goed is zodat je alles met elkaar kunt combineren en draag echt alleen items waar je jezelf prettig in voelt. Koop niet iets omdat het on trend is maar doe lekker waar je zelf zin in hebt!