Zomermode 101: Licht, Luchtig en Trendy

De zon brandt steeds feller en de temperaturen stijgen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om je dagen door te brengen in een luchtige pyjama, wil je toch stijlvol en verzorgd voor de dag komen. Bij Maison365 hebben we de beste tips voor jou om zowel modieus als comfortabel te blijven tijdens deze warme dagen.

Kies voor lichte en ademende stoffen

Een van de belangrijkste regels voor zomerlooks is het kiezen van de juiste stoffen. Natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en zijde zijn je beste vrienden. Deze stoffen ademen goed en helpen je lichaamstemperatuur te reguleren. Denk aan een fijne korte chino gecombineerd met een mouwloze top zoals in de eerste look. De mouwloze top maakt de outfit enorm luchtig. Zo ook de stoffen in deze outfit. Met de oorbellen van Jazu en de sprekende leren riem van Fabienne Chapot is de look meteen compleet.

Tanktop time!

Op hete dagen zijn comfortabele outfits een must. De vrouwelijke rok van Lofty Manner heeft een rijke print. Wij combineren de rok met een mooie tanktop van Soft Rebels. Subtiele oorbelletjes en een sprekend lila kleurig tasje maken de outfit af. Tanktops zijn absoluut onmisbaar deze tijd van het jaar.

Ga voor lichte kleuren en tropische prints

Lichte kleuren reflecteren het zonlicht en houden je koeler. Kies voor witte, pastelkleurige of neutrale tinten in plaats van donkere kleuren die warmte absorberen. De witte top valt losjes en soepel en staat enorm leuk op de rok met de tropische print. Leuke sandalen aan, armbandje om en gaan!

Accessoires: minder is meer

Bij hoge temperaturen wil je accessoires tot een minimum beperken. Ga in plaats daarvan voor minimalistische sieraden zoals de oorbelletjes van Jazu die we bij het katoenen jurkje van Mexx combineren. De jurk is luchtig en valt boven de knie, een fijn model voor een zomerdag en zeker ook voor een zomeravond. Vergeet niet je zonnebril en rieten hoed. Niet alleen beschermen deze je tegen de zon, ze voegen ook een stijlvolle touch toe aan je outfit!

Perfect voor een zomeravond

Als het ‘s avonds wat afkoelt, denk je al snel aan een sprekende blouse. Ga voor een zomerse print om in de zomersferen te blijven. De blouse van Fabienne Chapot combineren wij op een licht denim short van Garcia. Super tof met sandalen en de riem van Legend. De ketting is een leuke toevoeging. Een speels detail.

Met deze tips ben je klaar om elke zomerdag stijlvol en comfortabel te trotseren. Bestel snel jouw Maison365 box voor de leukste zomerlooks en blijf modieus, ongeacht de temperatuur!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.