Zo houd je je kantoorlooks zakelijk, luchtig en stijlvol

Bij Maison365 weten we hoe belangrijk het is om er stijlvol uit te zien op kantoor, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar. Hier lees je een paar tips om je kantooroutfits luchtig en elegant te houden deze zomer. Laat je inspireren door de prachtige outfits welke zijn samengesteld door ons team van stylistes!

Luchtige stoffen

Ga voor ademende materialen zoals linnen, katoen en zijde. Deze stoffen houden je koel en comfortabel, zelfs op de heetste dagen. De linnen mix blazer van Mexx combineren wij op een wide leg broek in dezelfde stof. De kleuren zijn licht, vrouwelijk en zomers. Geweldig te combineren met een subtiele print en een mooie finishing touch: een leren tasje.

Lichte kleuren

Lichte tinten zoals wit, beige en pastels reflecteren zonlicht en houden je koeler. Een professioneel lichtblauw pak is een perfecte look. Mooi te combineren met de zijde mix top van PBO. Het Aaiko pak is samen heel erg mooi maar natuurlijk kun je de blazer ook met een jeans combineren en de pantalon met een enkele top. Mooi met een sandaaltje met hak.

Layering light

Een lichtgewicht blazer of vestje kan je outfit afmaken zonder je te verhitten. Kies voor dunne, ademende materialen. De kokerrok van PBO gecombineerd met de bijpassende blazer zijn fijne items die je eigenlijk het hele jaar door kunt dragen. Fleur de look op met een sprekende print zoals de blouse met de tropische print van Pom Amsterdam. Vrouwelijk, fris en zomers.

Chino days

Een chino is dé perfecte keuze is voor je kantooroutfit. Dit veelzijdige kledingstuk combineert comfort met stijl, waardoor het ideaal is voor een professionele omgeving. Chino's zijn gemaakt van lichtgewicht katoen, wat zorgt voor ademend vermogen en comfort gedurende de hele dag. Hun nette, maar toch ontspannen uitstraling maakt ze geschikt voor zowel formele als informele kantooromgevingen. Combineer ze met een mooie top, goede riem en speelse oorbellen.

 

Een modieuze zomer op kantoor

Met deze tips ben je klaar om de zomer op kantoor stijlvol en comfortabel door te komen. Blijf koel en professioneel met Maison365 en bestel vandaag nog jouw box.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.