Zo bouw je aan een ijzersterke garderobe⚡️

Hoe bouw je een ijzersterke garderobe? Iedere vrouw droomt ervan: een garderobe vol goede items waar geen miskopen of te grote of te kleine items in hangen. Geen items die eigenlijk helemaal niet bij je passen maar items waarin jij straalt. Door te investeren in de juiste key-pieces bouw je aan een ijzersterke garderobe. Danie Bles en haar stylisten weten hier alles van. In dit artikel leggen we je uit wat key pieces zijn en geven je tips over hoe je nu bouwt aan een garderobe waar je blij van wordt.

Wat zijn de perfecte key pieces voor een sterke garderobe?

De perfecte key pieces voor een garderobe zijn items die je op talloze manieren kunt dragen. Denk dan aan een goede jeans, een blazer, een zwart jurkje, basis t-shirts in wit en zwart. Met een key piece als een goed t-shirt kun je natuurlijk alle kant op. Clean op ieder onderstuk of dit nu een pantalon, jeans of rok is maar ook altijd een optie onder een jasje of blazer. Als je de perfecte jeans hebt gevonden kun je natuurlijk alle items uit jouw garderobe met deze jeans combineren. Ook in verschillende stijlen. Draag jouw jeans comfy met een hoodie en maak de look sportief af met sneakers of draag de jeans business casual naar jouw werk en combineer de jeans met een goede blouse en klassieke loafers. Je hebt vast wel eens gehoord van de little black dress. Een mooi zwart jurkje is perfect als je uiteten gaat en je opzoek bent naar een vrouwelijke outfit maar je kunt de jurk ook dragen als je een presentatie geeft op je werk. Een goed zwart jurkje wat bij jouw figuur past is ontzettend tijdloos. Zorg voor een goede blazer, een goed jasje maakt jouw outfit. Het kan een look meer pit geven, het kan een look zakelijk maken of een enorm leuke casual toevoeging zijn als jij jouw blazer combineert over een speels t-shirt met een leuke riem en jouw favoriete sneakers. Onze stylistes adviseren je dan ook zeker om te gaan voor key pieces van een hoge kwaliteit zodat je er lang en veel plezier van kunt hebben zonder dat de items lelijk worden in de wasmachine of je vervelend of snel beschadigd raken. Ontbreken er nog een aantal key pieces in jouw garderobe? Onze stylistes helpen je graag met het aanvullen van de juiste key pieces voor jou en kijken graag met je mee welke kleuren, stoffen bij jou en jouw budget passen.

Zeg vaarwel tegen miskopen

Heb jij ook een aantal items in jouw kast hangen waar de kaartjes nog aan bengelen? Zonde! Als je ervoor zorgt dat de key pieces van jouw garderobe in orde zijn, zul je ook zien dat je minder snel items koopt waar je eigenlijk helemaal niet zo blij van wordt. Vul je garderobe aan met een trendy blouse die je weer op jouw goede jeans en onder jouw blazer kunt combineren of voeg een klein detail toe aan jouw garderobe zoals een accessoire. Een leuk tasje of een sprekende riem. Samen met een van onze stylistes kun je ervoor zorgen dat je vaarwel zegt tegen miskopen!

Vul jouw garderobe aan met items die écht bij jou passen

Wat belangrijk is aan een sterke garderobe is dat de kast gevuld is met items die jou écht bij jou passen. Een no-go is te kleine kleding. Oversized items zijn momenteel in de mode maar verschuil je ook zeker niet altijd in te grote kleding. Als je goed weet in welke maat je moet shoppen straal je dat automatisch ook uit. Het is natuurlijk van belang dat kleding lekker zit. Fijne stoffen helpen hier ook heel erg bij en het is te gek als je weet in welke kleuren jij straalt als een zonnetje. Ook bij dit proces helpen onze stylistes je maar al te graag.

Bouw samen met jouw persoonlijke styliste aan jouw stijlvolle garderobe

Toe aan echte key pieces, kleur en items die op jouw lijf geschreven staan? Bouw dan samen met jouw Maison365 styliste aan een ijzersterke garderobe en vraag vandaag nog jouw box aan.