Zó straal jij op rokjesdag!🌞

Morgen 22 april is het officieel Rokjesdag! Rokjesdag is bedoeld als start van het lenteweer. Gelukkig hebben we er al een aantal prachtige dagen op zitten waar jij wellicht al met een prachtige rok naar buiten bent gegaan. Ben jij van plan om morgen in een rokje te stralen? Dan heb je misschien nog wat aan deze blog vol inspiratie.

Dit seizoen hebben wij namelijk weer de mooiste rokken voor jullie verzameld van de leukste merken. Korte rokken, midi rokken en maxi rokken, voor ieder wat wils! Ga jij voor een vrolijke bloemenprint of toch liever voor iets abstracts? Voel jij je het meest comfortabel in een mooie overslagrok of kies je liever voor een elastische band? Onze stylistes helpen jou maar al te graag met het vinden van de rok die het best bij jou past.

Romantische laagjes

Iets wat we veel zien terugkomen in onze collectie zijn de mini-rokjes met laagjes! Deze laagjes zorgen voor een speelse twist aan jouw rok en ogen vrouwelijk en creatief. Laat jij graag jouw benen zien? Dan is deze mini-rok perfect voor jou!

Eindeloze bloemenprints

Bloemenprints zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Elk seizoen komt de bloemenprint terug in een vernieuwend jasje. De lente is het perfecte seizoen om jouw bloemenprints aan te vullen. Je combineert bloemenprints gemakkelijk door een kleur uit de print terug te laten komen in jouw top.

De leukste combi-sets

Deze trend zie je steeds vaker voorbij komen. Dezelfde print voor zowel jouw top als rok waardoor het net lijkt alsof je een jurkje draagt. Het leuke van een combi-set is dat je het kunt matchen, maar ook mixen! Combineer jouw rok met een sportief t-shirt en jouw top met een stoere jeans voor twee compleet verschillende looks.

Ben jij toe aan een selectie nieuwe rokjes voor aankomend seizoen? Misschien wel een leuke combi-set waarmee je eindeloze combinaties kunt maken? Bestel dan snel jouw box en laat je inspireren door onze stylistes.