WIST JE DAT? LEUKE WEETJES OVER MAISON365

2021 is begonnen! Een nieuw jaar, tijd voor een update in je garderobe! Bestel nu jouw box en geef je wensen door aan jouw persoonlijke styliste! Maison365 maakt een feestje van jouw garderobe!

In dit artikel vertellen wij jou graag wat ‘weetjes’ over Maison365. Wist je bijvoorbeeld dat onze stylistes tegenwoordig vanaf huis, online, jouw box samenstellen? Uiteraard kennen zij de snel wisselende collectie en zijn de items door de stylistes zelf in ons warehouse doorgepast. Op deze manier kunnen ze jou alles vertellen over de fit en de stof van de items.

Inmiddels werken wij met meer dan 100 verschillende boetiek merken en zijn we altijd op zoek naar nog meer merken. Zo zorgen wij voor genoeg variatie voor iedereen en leer je merken kennen waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord. Wist je dat onze orders allemaal handmatig en met liefde worden ingepakt door ons magazijn team? En dat wij iedere week nieuwe looks fotograferen, zodat we jou dagelijks kunnen inspireren op Instagram?

Benieuwd naar hoe ons proces van A-Z werkt? Klik op de video hier.

Wist je al dat wij de kleding voor gebarentolk Irma Sluis verzorgen? Tijdens haar televisiepresentaties zoals bijvoorbeeld de persconferentie, draagt zij Maison365 sets! Daar zijn wij uiteraard heel trots op!

Is één van jouw goede voornemens ‘een nieuwe garderobe’? Klik op de knop hieronder en geef jouw wensen door aan jouw styliste. Voor je het weet wordt jouw gepersonaliseerde box bezorgd!