Win een Moederdag shoot (t.w.v. €1500) en ontvang beiden €150 shoptegoed!🌸

Heb je altijd al een professionele foto met je moeder willen laten maken? Dan is dit de perfecte gelegenheid om samen in Studio Amjé in Amsterdam jullie eigen professionele foto te laten schieten door een fotograaf. Een styliste van Maison365 staat klaar om je van de mooiste looks te voorzien. Naast de fotoshoot ontvangen jullie ook beiden €150 shoptegoed om bij ons de mooiste items te scoren.

De locatie

De shoot zal plaatsvinden in de prachtige studio van Amjé in hartje Amsterdam! De locatie heb je misschien al eens voorbij zien komen in onze laatste lente shoot. Het prachtige decor met design klassiekers creëren een unieke setting om jullie prachtig op de plaat te zetten.

De shoot

Van 10.00 tot 12.00 zal jullie shoot plaatsvinden. Uiteraard zal een professioneel styling team klaar staan om jullie van top tot teen te stylen. De fotografe zal prachtige foto's schieten en deze worden uiteraard ook achteraf met jullie gedeeld.

De styling

We zorgen dat we vooraf goed genoeg van jullie beiden weten welke items goed bij jullie passen en nemen aan de hand hiervan een box vol leuke items mee die jullie tijdens de shoot kunnen dragen. Wellicht zitten er al items tussen die je ontzettend graag wilt hebben, daarom komt het shoptegoed van €150 per persoon extra goed uit!

Hoe doe ik mee?

  • Ga naar www.instagram.com/maison365 of open de Instagram app
  • Like de moederdag winactie post
  • Volg @amje.nl en @Maison365 op instagram
  • Laat ons weten waarom jij en je moeder deze winactie zouden moeten winnen onder de winactie post

Je kunt meedoen tot en met moederdag op 8 mei! We maken de gelukkige winnaar op 9 mei bekend✨

Deze winactie is uitsluitend voor klanten van Maison365

Wil je graag meedoen met deze win-actie, maar ben je nog geen klant bij ons? Geen probleem! Doe de stijlquiz, bestel jouw box en doe mee met de winactie!