What to wear: 4 onmisbare outfits voor warme temperaturen

Nu de zomer officieel is begonnen, de temperaturen (hopelijk) gaan stijgen - heb je waarschijnlijk maar één ding aan je hoofd: wat ga ik aantrekken bij dit warme weer?! Grapje natuurlijk. Wij snappen ook wel dat het meer waarschijnlijk is dat je denkt aan een zomerse namiddag op het strand na een drukke werkdag of misschien wel aan wuivende palmen op je volgende vakantiebestemming. En gelukkig hoef je ook helemaal niet na te denken over je zomerse outfits want je hebt jouw eigen persoonlijke styliste van Maison365 die jou een eind op weg kan helpen. Laat jouw styliste weten wat de zomerplannen zijn en voor je het weet heb je weer een volledige voorraad stijlvolle (strand) zomer outfits bij de hand.

Look 1: De zomer van linnen

Linnen is de materialen trend van 2022 en bij uitstek een stof die past bij de zomer. Linnen is een natuurproduct en de stof heeft temperatuurregulerende eigenschappen. Dat maakt het de ideale stof voor de warmere dagen. Het witte t-shirt van 10 Days heeft een soepelvallende pasvorm en is een absolute basic musthave voor in jouw kast. Draag het t-shirt op deze wijdvallende jeans van By Bar voor een stoere en nonchalant look. Koelt de temperatuur wat af in de avond? Geen probleem met dit mooie groene colbert van Minimum.

Look 2: Luchtig en comfortabel

Een ander natuurlijke stof is natuurlijk katoen. Een jurk van 100% katoen mag eigenlijk niet in jouw kast ontbreken deze zomer. De heerlijke, luchtige en ruimvallende jurk van By Bar lichten we daarom speciaal uit. De jurk heeft een klein kraagje met knoopsluiting. Het is zeker mogelijk om de jurk lekker gemakkelijk en los te dragen. Voor een meer geklede look draag de jurk dan met een riempje van Legend Belts om het accent op je taille te leggen.

Look 3: Matchende kledingstukken

Zoek je een makkelijke en vooral chique manier om je te kleden voor deze zomer? Vraag dan aan jouw styliste om een co-ord set ( Co-ords is een afkorting van het Engelse coordinates. Simpel gezegd: het coördineren van twee gelijke kledingstukken). Co-ord setjes zijn de musthaves van 2022 en deze outfit van het Deense Moliin laat wel zien waarom. Liever een meer casual look? Probeer dan weer het t-shirt met opdruk van Fabienne Chapot op het rokje.

Look 4: Denim on Denim

Trends komen en gaan, maar de liefde voor een goede denim blijft altijd bestaan! De pasvorm van de denim is dan weer wel gevoelig voor trends. Skinny jeans laten we voor een groot deel achter ons en de focus komt meer op een wijdere fit. Het prettige van deze short van Five Unit is de pasvorm. Namelijk een met een hoge taille, een relaxte pasvorm en zo gesneden dat het de broekspijpen halverwege de dijen vallen. Het shirt van Ecoalf combineert gemakkelijk met deze look. De 100% linnen stof helpt je om koel te blijven op warme dagen en het kledingstuk is ook duurzaam geproduceerd omdat het nauwelijks afval produceert. Een win-win situatie en ideale look voor deze zomer. Voor net dat beetje extra spice combineer je deze look met een zebra riem van Legend Belts. Een ander fijn en duurzame optie is de combinatie met het 100% biologisch katoenen t-shirt van Basic Apparel. Sowieso is een t-shirt met een bretons streepje over het algemeen gewoon een musthave in je dagelijkse (zomer) garderobe.