WELKE STIJL PAST HET BESTE BIJ JOU?

Boho, minimalistisch, sportief, romantisch, stoer of klassiek, er zijn talloze verschillende stijlen die je wellicht aanspreken. Zo kan een mix van twee of drie verschillende stijlen ook enorm leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke blazer gecombineerd op een jeans met sportieve sneakers.

Weet jij al wat welke stijl het beste bij jou past of ben je misschien nog zoekende? Onze stylistes kunnen je uiteraard helpen in dit proces!

Spreekt de boho stijl jou misschien het meeste aan? Dan maakt een midi of maxi jurk met een fleurige boho print jou wellicht heel vrolijk! Zo’n jurk kun je op verschillende manieren combineren. Fleurig en romantisch met mooie hoge laarzen of tijdens een zonnige dag wellicht met een paar leuke sandaaltjes. Wil jij een sportieve twist geven aan jouw boho jurk? Ga voor een paar leuke sneakers en een mooie spijkerjas.

Hou jij van de minimalistische stijl? Dan zijn jouw outfits heel sterk doordat ze clean en basic zijn. Goede investering in basics is voor jou een must! Ton sur ton of een subtiele streep, jouw looks zijn een perfect totaalplaatje. Als je deze outfit een speelse twist wilt geven kun je dit boosten door te kiezen voor een stoer ceintuur. Een sprekend en leuk extra detail!

Voor de mensen met sportieve stijlen is comfort enorm belangrijk! Je wil je goed en vrij kunnen bewegen in jouw kleding en wilt een frisse uitstraling hebben. Strepen zijn wellicht een favoriet in jouw garderobe, evenals mooie sneakers natuurlijk! Wil je jouw look wat stoerder maken? Doe dit dan met een mooi leren laarsje of een leren jack!

Kies jij toch liever voor een romantische stijl? Dan ben jij een liefhebber van mooie details op kleding zoals kant en ruches. Ook leuke prints mogen van jou niet ontbreken in jouw garderobe. Romantisch kun je met van alles combineren! In prints kun je snel naar de bohemian kant neigen en met behulp van een paar sneakers maak jij jouw look weer wat sportiever. Ben jij een stoere romanticus? Voeg er zeker wat mooie leren accenten aan toe!

We hebben het al gehad over leren jasjes, stoere boots en leer. Spreekt dit jou aan? Dan ben jij zeker een voorstander van de stoere stijl. Zwart en grijs zijn favoriete kleuren in jouw kast, maar dit betekend niet dat kleur voor jou geen optie is. Gave prints, knallende kleuren en mooie accessoires. Jouw look kan alle kanten op. Sneakers of laarsjes? Het kan allebei! Je leren jasje vervangen voor een sportief spijkerjasje? Waarom niet!

Rust en sereenheid met een vorm van elegantie en vrouwelijkheid. Wellicht spreekt de klassieke stijl jou het meest aan! Een stijl die misschien op zakelijk vlak veel kan voorkomen. Kies jij voor een tof kostuum of een mooie kokerrok gecombineerd met een prachtige blouse? Blouses bestaan tegenwoordig in de meest uiteenlopende stijlen. Kies jij voor een vrouwelijke strikblouse, een tijdloos wit heren overhemd of misschien een geprinte blouse? Hiermee kun je jouw klassieke look uitbreiden tot iets casuals of speels. Ook jouw schoenkeuze kan jouw totale look veranderen, ga jij namelijk voor sneakers onder een kostuum of toch liever een paar pumps? Dit maak jij natuurlijk helemaal zelf uit!

Jouw persoonlijke styliste neemt al jouw wensen met jou door en zo komen jullie er samen helemaal uit bij wat het beste bij jou past. Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan voor je aan de slag!