WELKE HALSLIJN PAST HET BESTE BIJ JOU?

Halslijnen, je hebt er veel keuze in. De col, v-hals, een ronde hals, een boothals, een kraag, een strik, ga zo maar door! Welke halslijn past nu eigenlijk het best bij jou?

Naast passende outfits, vinden onze stylistes het heel belangrijk om jou het juiste advies te geven. De stylistes zijn hierin getraind en kijken verder dan alleen naar jouw foto. Zo kan de halslijn van jouw top heel bepalend zijn. Wil je een jurk, trui of shirt in een model dat perfect bij je past? Dan is het ook belangrijk om op de halslijn te letten. Daarmee komt je figuur nóg beter uit. Vaak hebben wij allemaal automatisch een voorkeur. Soms ben je je er niet eens van bewust.

Hangt jouw kast vol met v-hals tops? Of heb jij liever altijd een nauw gesloten top? Wellicht past een andere halslijn wel veel beter bij jouw gezicht. De ronde hals geeft je kleding een klassieke en sportieve uitstraling. Deze halslijn staat goed bij vrouwen met kleine borsten. Heb je grote borsten, kun je de ronde hals beter vermijden. Met deze keuze gaan de borsten nog ronder lijken en zullen groter ogen. Een andere halslijn die de borsten accentueert is de col. Daarom is de col zeer geschikt voor vrouwen met kleinere borsten. De boothals is een zeer klassieke halslijn. De boothals laat je schouders breder lijken en zorgt daarom voor de juiste balans tussen de schouders en de heupen. Wil jij langer en slanker lijken? Kies dan voor een v-hals. Als je een mooie lange nek hebt is dit natuurlijk een mooi punt om te accentueren. Kies in dat geval voor een lagere hals. Als de v-hals laag valt kun je kettinkjes in laagjes dragen voor een speelse twist. De strik is heel vrouwelijk en elegant. Een leuke optie als je zin hebt in een extra feminine twist. Uiteraard beslis je zelf waar jij je prettig in voelt. Dus draag vooral wat jij het mooist vindt staan!

Ben jij benieuwd naar welke halslijn voor jou het beste werkt? Onze stylistes helpen jou graag! Doe de stijlquiz en wij gaan lekker voor je aan de slag!

Ben je een bestaande klant? Bestel jouw box hier.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan hier.