Wat draag je bij wisselende temperaturen? Onze stylistes weten wel raad!

Je kunt deze zomer wel vaststellen dat we te maken hebben met wisselende temperaturen. Wat trek je aan bij het wisselvallige weer? De dag starten met wind en regen om het ‘s middags ineens bloed heet te hebben omdat de zon zich opeens laat zien, zucht! Onze stylistes weten hier gelukkig raad mee en hebben daarom 3 outfits op een rijtje gezet om jou te inspireren om er stijlvol uit te zien op dagen met wisselende temperaturen.

Een outfit bij een temperatuur van 15 graden

Wat trek je aan als het buiten 15 graden is? Ga voor een outfit met laagjes. Het is te fris om voor blote benen te gaan en daarom adviseren wij een jeans of een broek. Gezien het seizoen gaan we voor een jeans in een lichte wassing. Dit staat zomers en past bij de tijd van het jaar. De jeans combineren wij met een prachtig suède jasje in ecru over een blouse met print. Wordt het later op de dag wat warmer? Dan kun je een laag uittrekken maar heb je ten alle tijden een stijlvol, stoer jack bij je.

 

Een outfit bij een temperatuur van 20 graden

Als het buiten 20 graden is dan is het zeker niet koud maar ook nog niet enorm warm. Je kunt gerust kiezen voor een jurkje zonder een panty. Leuk met sneakers of laarzen. Zorg ervoor dat de jurk lange mouwen heeft zodat je niet per se aan een extra laagje als een jasje of een vest hoeft te denken. Natuurlijke stoffen zorgen ervoor dat je niet extreem transpireert als het zonnetje lekker door komt. Als je van aangesloten kleding houdt, ga dan voor een a-lijn zodat je de taillering in de kleding goed laat zien maar de look wel luchtig genoeg zal zijn.

 

Een outfit bij een temperatuur van 25 en warmer

Ga voor comfort, een soepele fit, dus niet te strak! Als je iets niet wilt bij warm weer is dat jouw outfit helemaal tegen je lijf plakt! Een short met een luchtige linnen top is een uitstekende optie. Leuk met een slippertje. Een leuk jurkje met korte mouwen is een uitstekende optie bij zonnig weer. Combineer deze met jouw favoriete sandaaltjes. Vergeet jouw zomerse look niet af te stylen met de juiste oorbellen!

 

Styling tip

Pas de kleuren van de zomer toe in jouw look, als je voor een outfit gaat in lagen. Zo past de outfit wel bij de juiste temperaturen en oogt je look nog altijd zonnig.

Ontdek jouw ideale looks

Is jouw garderobe toe aan outfits die passen bij het huidige seizoen? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog jouw box. Jouw persoonlijke styliste helpt je graag bij het vinden van de juiste outfits. Looks waarin je zult stralen omdat deze door de kleuren, stoffen en pasvorm echt bij jou passen.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.