Waarom je eindeloos kunt combineren met een blazer

Vandaag hebben we het graag over een van onze favoriete kledingstukken, namelijk: de blazer. Als je het onze stylistes vraagt dan is een blazer een musthave item voor in hun garderobe. Waarom? Daar vertellen we je graag meer over!

Een echte key piece

Het beeld dat je een blazer alleen zakelijk naar een kantoorbaan draagt kun je vergeten! Een blazer is namelijk een absolute key-piece om aan je garderobe toe te voegen. Een goede blazer kun je dragen als je houdt van laagjes in jouw look, representatief voor de dag wilt komen of als je een sportieve outfit een klassieke twist wilt geven. Oftewel: je kunt eindeloos combinaties maken met behulp van een blazer en hiermee verschillende looks creëren met een klassieke touch. 

Investeer in kwaliteit

Zorg bij het aanschaffen van een blazer dat je kijkt naar de kwaliteit, de stof en de fit van het jasje. Wil je een aangesloten jasje of ga jij liever voor een nonchalante oversized fit. Momenteel zijn lange, soepele oversized blazers enorm trendy. Past een getailleerde blazer veel beter bij je? Blijf dan ten alle tijden bij wat voor jou goed voelt. Je kunt ook een mooi compleet pak aanschaffen en de de blazer uit de set gerust met een jeans of rok combineren. 

Een blazer moet lekker zitten en zeker ook rondom de armen. Investeer in kwaliteit zodat je er heel lang plezier van zult hebben. Is een klassieke zwarte blazer niet jouw kleur? Geen zorgen! Blazers komen in ontzettend veel kleuren en zelfs prints. Heb je een perfecte fit gevonden? Voeg dan gerust verschillende kleuren toe aan jouw garderobe.

Maak de leukste combinaties

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken hoe je een blazer op verschillende stijlvolle manieren kunt combineren? Onze stylistes helpen je graag! Houd je van een minimalistische, sportieve stijl? Een mom jeans in combinatie met stoere sneakers en een basis t-shirt onder een oversized blazer is dan een goede look waar je voor kunt gaan. Houd je van traditioneel en klassiek? Ga voor een compleet kostuum met een mooi singlet onder het pak, een coltrui of blouse. Liever boho? Ga voor een lange jurk met print en draag over de jurk een lange blazer. Casual? Een leuke blouse in combinatie met een fijne jeans en daaroverheen een blazer is dan altijd een goed idee.

Zin in een box vol nieuwe outfits waaronder goede key pieces zoals de perfecte blazer? Bestel dan snel jouw box en voor je het weet bouw jij samen met jouw persoonlijke styliste aan een sterke garderobe.