Waarom beige een tijdloze trendkleur is

Waarom beige een tijdloze trendkleur is

Neutraal, maar chique

Van beige tot andere poedertinten. De beige kleur is tijdloos en classy en is perfect voor minimalistische looks. Op zonnige lente dagen is beige een goede match! Ga voor een volldige ton-sur-ton look of combineer het met andere kleuren en prints. Een beige outfit straalt rust en kalmte uit.

Er zijn ontzettend veel beige tinten met verschillende ondertonen, kijk daarom goed welke tint het beste bij jou past. Heb je hier wat hulp bij nodig? Onze stylistes helpen graag en inspireren jou graag met mooie beige items uit onze collectie!

 

Mix & Match

Een mooie beige top is altijd tijdloos en straalt iets meer warmte uit dan wit. Combineer een top zoals deze met jouw favoriete jeans en match het met speelse accessoires.

Breezy Beige

Een mooie luchtige broek is ideaal voor deze lente en zomer. Combineer het zoals in deze look met een luchtige blouse en mooie sieraden. Comfortabel en classy!

Dress it up!

Een mooie beige jurk kan een leuke toevoeging zijn aan jouw garderobe. Match de pasvorm van een jurk met jouw figuur en straal op de fijne zonnige dagen!

Beige blazer

Een beige blazer is ook zeker weten een echte musthave voor in jouw garderobe! Combineer het ton-sur-ton of match het met een mooie blauwe jeans.

Kan jij wel wat beige essentials gebruiken?

Onze stylistes gaan graag voor je op zoek naar de perfecte beige match! Bouw samen aan een tijdloze garderobe waar je jaren lang plezier van zult hebben. Bestel snel jouw box!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.

Nieuw in onze webshop

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out