Vier de lente in pastels: laat je inspireren door onze looks!

Het is tijd om je garderobe te upgraden naar de vrolijke kleuren van de lente! Bij Maison365 hebben we vier verbluffende outfits samengesteld die je direct in de lentesfeer brengen, met een prachtige selectie van pastelkleuren.

Fresh like mint

Mintgroen is een echte frisse lentekleur. Sprekend en vlot. Voor een meer casual look met een vleugje lente, kies een mintgroene top die perfect past bij je favoriete jeans. Voeg wat leuke accessoires toe, zoals een paar statement oorbellen en bijvoorbeeld de bijpassende leren riem van Legend.

Powersuit: lichtblauw laat je stralen!

Het lichtblauwe pak van Aaiko is een prachtig kostuum. Mooi om als pak te dragen. Natuurlijk is de blazer ook te gek op een jeans en kun je een enkele top op de pantalon combineren. In deze set zijn de lichtblauwe items gecombineerd met lila. Dit zorgt voor een fleurig, lente contrast. Ga voor een chique en eigentijdse uitstraling. Dit ensemble straalt zelfvertrouwen uit en is ideaal voor zowel werk als vrije tijd! Door de frisheid van deze look straal je absoluut energie uit. Onze stylistes vinden het pak van Aaiko een echte powersuit.

Lentekriebels in zachtgeel

Het zacht gele vestje met parelknoopjes van Catwalk Junkie is echt een leuk vestje, zowel open als dicht te dragen. Van dit vestje krijg je spontaan lentekriebels! Geweldig leuk over de toffe print van de top gecombineerd op een goede jeans. Deze outfit is perfect voor een ontspannen dagje uit met vrienden of een informele bijeenkomst.

Fleurig lichtblauw

Begin het seizoen in stijl met een lichtblauwe top van Bruuns Bazaar die perfect combineert met een zeegroene flared jeans van Pieszak. Deze combinatie straalt moeiteloze elegantie uit en geeft je direct een frisse uitstraling! Combineer de look met een statement zoals een metallic ceintuur van Legend en een armbandje waarin de kleur van de outfit nog eens terugkeert.

Pastelkleuren toevoegen aan jouw garderobe!

Of je nu op zoek bent naar een relaxte outfit voor een dagje in de stad of een elegante look voor een speciale gelegenheid, deze stijlvolle outfits in pastelkleuren zullen je zeker inspireren en je in de juiste stemming brengen voor de lente. Bestel snel jouw box en voor je het weet shine je buiten fleurig in de meest leuke outfits.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.