Vakantie modegids: de perfecte outfits voor elke bestemming

Zomer is de perfecte tijd om eropuit te gaan en nieuwe bestemmingen te verkennen. Of je nu door de pittoreske straten van Italië wandelt, van het strand in Spanje geniet, de romantische sfeer van Frankrijk ervaart, avonturen beleeft buiten Europa of vakantie viert in eigen land, de juiste kledingkeuze kan je reiservaring aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele vakantie looks gestyled door onze stylistes voor verschillende vakantietypes, zodat je stijlvol en comfortabel kunt genieten van je zomeravonturen.

Familie vakantie

Ga jij deze zomer met het gezin op reis of misschien gezellig met je ouders en/of partner? Dan wil je er natuurlijk ook stralend uitzien op de vakantie foto’s! Of je nu heerlijk op de camping staat in Italië, gaat genieten van een all-inclusive resort in Turkije of misschien een hele gave rondreis reis maakt in Mexico, deze outfit is geschikt voor iedere locatie. Een denim short mag niet ontbreken tijdens jouw zomervakantie! Deze kun je namelijk eindeloos combineren en komt altijd van pas. In deze look maken wij het af met een speelse top en matching accessoires.

Europese strandvakantie

Ga jij genieten van de Spaanse of misschien wel de Griekse zon tijdens een heerlijke strandvakantie? Dan zijn comfortabele en luchtige items de perfecte keuze. Kies voor lichte en ademende stoffen. Deze look is perfect om snel over jouw bikini aan te trekken en perfect voor wanneer je een hapje gaat eten.

Tropische vakantie

Ga jij naar een tropische bestemming zoals Curaçao of Bali? Ga voor felle en speelse kleuren die de sfeer van je bestemming weerspiegelen. Een prachtige jurk in een sprekende print laat jou hier nog meer stralen. Maak jouw look compleet met mooie sieraden en platte sandalen of 's avonds stijlvolle sandalen met hak.

Citytrip

Ga jij een weekendje weg naar misschien Valencia, Rome, Lissabon of Parijs? Dan zijn comfortabele kledingstukken die zowel stijlvol als functioneel zijn, erg belangrijk! Je gaat tenslotte waarschijnlijk veel verkennen en daar hoort een fijne outfit bij. Combineer een comfortabel short met een luchtige top en speelse accessoires voor een ideale citytrip look. Maak het af met comfortabele sneakers of sandalen waar je fijn langere afstanden in kunt lopen.

Vakantie in eigen land

Blijf jij deze zomer heerlijk thuis? In eigen land is er gelukkig genoeg te doen! Van leuke stedentrips tot andere leuke uitstapjes. Het weer kan echter onvoorspelbaar zijn, dus laagjes zijn altijd je beste vriend! In deze look hebben de stylistes gekozen voor een stijlvolle combi set met een lange broek en blouse. Deze set kun je ook ideaal dragen met de transitie naar de herfst. Combineer de set met een leuk sandaaltje en mooie accessoires. Voor een extra laagje indien nodig kun je een vlot spijkerjack toevoegen.

Met deze kledingtips ben je klaar om de modebewuste reiziger te zijn en volop te genieten van je zomervakantie, waar je ook naartoe gaat. Bon voyage!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.