Truien om in weg te kruipen🤩

Ben jij ook zo’n fan van comfy truien waar je lekker in weg kruipt? Dan ben je bij ons aan het goede adres! De collectie bruist van nieuwe, fijne en vooral trendy truien voor dames waar je lekker in weg kunt kruipen.

De lente staat al op ons te wachten maar de temperaturen schreeuwen nog om fijne warme truien! Fleur jouw garderobe op met wat truien in frisse lentekleuren. De truien van Soft Rebels en French Connection zijn perfect dit seizoen. De kleuren zijn sprekend en deze truien zijn ook nog eens ontzettend comfy. Wij hebben 4 dames truien om in weg te kruipen eens voor je op een rijtje gezet.

Sweater weather

Houd jij van een sportieve kledingstijl? Ga dan voor een heerlijke sweater. Ga warm en stijlvol de winter door in een van de modekleuren van 2022: pastel. Leuk om te combineren op jouw jeans met jouw lievelings sneakers.

Stijlvolle coltruien en aangesloten truien

Een aangesloten fit, warm en gemakkelijk in laagjes te combineren? Ga dan voor een mooie coltrui. Prachtig onder jouw blazer als je wilt gaan voor een classy business look. Laat je door jouw styliste je adviseren welke kleur en stof voor jou het beste zal uitpakken. Houd je van een mooi aangesloten fit? De fijne merino wollen truien van Plein Publique zijn zeer tijdloos en zijn beschikbaar in de mooiste kleuren.

Cotton, it is!

Allergisch voor wol? Houd jij niet van kriebeltruien? Ga in dat geval voor een goede katoenen trui. Wij hebben een ruim assortiment aan leuke truien die gemaakt zijn van katoen en dus absoluut niet kriebelen. Fel roze, appeltjesgroen, kobalt blauw, zacht roze of een mooie neutrale kleur? Geef vooral jouw voorkeur door aan jouw styliste!

Zachte breisels

Gebreide truien zijn heerlijk zacht en warm. Warm tijdens jouw wandeling en heerlijk om comfy op de bank te dragen. Kruip helemaal weg in jouw favoriete breisel. Stijl jouw mooie trui bijvoorbeeld ton sur ton. Je kunt een grof breisel in dezelfde kleur als jouw broek te gek combineren!

Hoe stijl jij jouw trui op verschillende manieren?

Wees creatief met het dragen van jouw trui. Een trui is super tof op een rok. Leuk in combinatie met stoere boots of sneakers. Lange jurk? Gooi jouw favoriete trui als een extra laagje over jouw jurk. Stijlvol en warm en je hebt het effect van een ‘trui en rok’ nu als extra . Een trui in laagjes is altijd een leuke optie. Een klassiek wit overhemd onder een mooie pullover is tijdloos en representatief. Een creatieve blouse in een print van bijvoorbeeld Fabienne Chapot onder een grof gebreide sweater is ook een optie om jouw look een speelse twist te geven.

Toe aan een stijlvolle toevoeging aan jouw garderobe? Dan is het nu de hoogste tijd om jouw nieuwe box te bestellen!

Een col, sweater of een fijne wollen trui? Welke is jouw favoriet? Ontdek nieuwe merken en de meest prachtige items. Vul jouw garderobe aan met items die jou op het lijf geschreven staan.