TREND ALERT: COLTRUIEN

Met Maison365 wordt het een stijlvol najaar. Het regent namelijk ‘nieuwe coltruitjes’. Heerlijk warm en stijlvol op een gure, natte dag.

 

Coltruien zijn momenteel een grote trend. Heb jij al een fijn colletje in jouw kast hangen? De coltrui is namelijk allesbehalve saai. Wij hebben de leukste colletjes binnen gekregen. Mooi turquoise, bordeauxrood, natuurtinten en zelfs met een subtiel glittertje of print. Een leuke grof gebreide coltrui jurk is natuurlijk te gek met stoere boots.

 

Laagjes zijn natuurlijk ideaal in het najaar. Een dun coltruitje kun je onder een leuk jasje, vest of blazer dragen. Je kunt de tops met col zowel casual en wat formeler dragen! Een basic coltrui is mooi op een skinny of flared jeans.

Omdat een coltrui hooggesloten is kan hij optisch soms wat (te) veel volume geven op je decolleté. Je kunt dit handig oplossen: draag een lange ketting of laat een lange sjaal los hangen. Zo creëer je optisch lengte en wat luchtigheid. Heb jij een lange nek en een smal gezicht? Dan staat een coltrui prachtig!

 

Naast coltruien hebben wij ook veel blouses met een hooggesloten hals. Een elegante trend, ook weer in het najaar!

Als je naar buiten kijkt, krijg je vast veel zin in warme herfst looks, toch? Wacht niet langer en geef jouw wensen voor dit najaar door aan jouw styliste. Klik op de knop hieronder, dan stelt jouw persoonlijke styliste zo snel mogelijk een box voor jou samen!