TREND ALERT: BLOEMENPRINT!🌺

Bloemenprints zullen de komende herfst niet ontbreken in het modebeeld. Gelukkig maar, want bloemenprints maken jouw look sprekend, vrolijk en vrouwelijk. Verschillende merken uit onze collectie waaronder Lofty Manner, Les Favorites en Moliin kunnen geen genoeg krijgen van hun variërende bloemenprints. Wij zijn fan! Lees snel verder om er achter te komen welke bloemenprint het best bij jou past!

Er zijn talloze verschillende bloemenprints. Denk aan een stijlvolle bohemian print, een grafische/abstracte bloemenprint of romantische bloemenprint. Onze stylistes helpen je graag met het vinden van de juiste bloemenprint gecombineerd in een complete look die helemaal bij jouw stijl, persoonlijkheid en figuur aansluit!

The 70’s are back!

Wellicht is het jou al opgevallen: the 70’s are back! De retro bloemenprints zijn hot komend seizoen! In onze collectie kun je deze print natuurlijk ook terug gaan vinden. Buiten de bloemenprints uit de 70’s zien we ook de kleuren uit deze tijd in veel collecties terug komen. We love it!

Bohemian dream

Ook in het najaar is het trendy om een toffe bohemian look te dragen. De invloeden uit India hebben veel merken dit seizoen weer geïnspireerd. De kleuren en stoffen zijn geweldig! De Moliin bloemenprint staat echt wel bekend om zijn boho vibe. Een lange zwierige rok met bloemen gecombineerd met een grof gebreide trui en veel kleur. Zo’n outfit stijl je af met toffe western boots.

Romantic flowers

Bloemenprints zijn al snel erg vrouwelijk. Heb je een date night? Ga voor een leuke blouse op een mooie pantalon of een vrolijke jurk. De romantische bloemenprints in lieve kleuren brengen je in een fleurige mood!

Edgy Flower

Maak van een lieflijke bloemenprint een stoere look door het te combineren met een toffe leather-look legging of een stoer leer jack. De bloemenprint houdt de look vrouwelijk en lief, maar door leer aan de look toe te voegen maak je de look edgy. Stoere bloemenprints zijn krachtig!

Kun jij wat fleurige bloemenprints in jouw garderobe gebruiken? Geef dan al jouw wensen door aan jouw persoonlijke styliste en straal zo snel mogelijk in een passende bloemenprint! Klik op een van de knoppen onderaan de pagina en we gaan voor je aan de slag!