TIPS VOOR EEN TOFFE LENTE LOOK🌞

Het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn, tijd voor vrolijke lente items! Als je het woord lente hoort denk je al snel aan vrolijke kleuren, zwierige stoffen en speelse bloemenprints. Alle elementen voor een vrolijke lente look. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw favoriete lente look. Lees snel verder voor de leukste tips & tricks.

Lente kleuren!

Een frisse kleur zorgt voor een vrolijke vibe. Een gekleurde jeans is dit seizoen een enorm trendy item! Combineer de gekleurde jeans met een neutrale kleur of laat de kleur van de jeans terugkomen in de top. Speel met de kleuren van jouw zomerjack. Ga bijvoorbeeld voor een leuk lichtgroen jack voor een stoere look. Deze kleur spreekt enorm.

Laat je door jouw persoonlijke styliste vooral adviseren of dit voor jou de pastelkleuren zullen zijn of bijvoorbeeld de felle kleuren zijn. Onze stylistes doen er alles aan om jou de beste versie van jezelf te laten zijn.

Luchtig in linnen

Linnen is een tijdloze, luchtige stof. Op een zonnige dag is een linnen overhemd een superfijne optie. Wij vinden een linnen blouse daarom ook een echte musthave voor je lente/zomer garderobe. Je kunt er namelijk alle kanten mee op: leuk op een rok, een stoer zomerbroekje of favoriete jeans. Een linnen blouse is business casual op jouw pantalon natuurlijk ook een stijlvolle keuze.

Een leuke tip: draag een linnen overhemd in een iets grotere maat dan jouw eigen maat en stroop de mouwen iets op voor een sportieve en nonchalante touch.

Aimée (€109,95)

Arber (€79,00)

Basic Apparel (€80,00)

Vrolijke t-shirts

Een vrolijk t-shirt zorgt voor een creatieve look. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een t-shirt in een pastelkleur, dit oogt ontzettend zonnig. Ga jij liever voor een stoer t-shirt onder een biker jack of blazer? Geef jouw look dan een speelse twist en kies voor een t-shirt met een kleurrijke print of tekst. Een t-shirt met strepen, print of tekst is ook leuk op een geprinte rok of op een basic jeans.

Spring pants

Even geen zin in een jeans? En ben je geen type voor een zwierige rok? Dan zijn er nog altijd leuke en luchtige broeken waarin jij kunt stralen dit voorjaar. Wij hebben verschillende chino’s, pantalons of loose fit broekjes die erg comfortabel zitten. Wij hebben dit soort fijne broeken in allerlei verschillende kleuren en prints. Tip: Draag deze broeken met sprekende sneakers. Je creëert op deze manier een sportieve maar wel een klassieke look.

French Connection (€115,00)

ArtLove (€60,00)

Klitmoller Collective (€79,00)

Kun jij niet wachten om de perfecte items voor dit voorjaar te ontvangen? Bestel dan nu jouw box! Geniet en straal straks in het zonnetje in een compleet nieuwe look. Klik op een van de knoppen onderaan de pagina en onze stylistes gaan maar al te graag voor jou aan de slag.