Tijdloos en stijlvol: Aardetinten

2023 is van start gegaan! Is een van jouw goede voornemen om voor een tijdloze garderobe te gaan waarmee je eindeloos de leukste combinaties kunt blijven maken? Dan is dit absoluut leesvoer voor jou. 

Aardetinten

Wij inspireren je graag met outfits in warme aardetinten die je absoluut niet snel zullen vervelen. Aardetinten zijn de kleuren van de natuur. Aardetinten als taupe, olijfgroen, ecru, camel, bruin en donkerblauw zijn tijdloos en je kunt deze kleuren ook ontzettend mooi met elkaar mixen & matchen. Combineer deze kleuren ook ton-sur-ton. Beige of ecru kleuren alleen in de lente en de zomer? Draag deze ook juist in winterse laagjes in het najaar. 

Welke ondertoon past bij jou?

Onze stylistes adviseren je graag of een warme of een koele ondertoon het beste in jou naar boven haalt. Om dit te kunnen bepalen kijken zij naar de ondertoon van jouw huid, jouw oog, en haarkleur. Warme aardetinten als camel, olijfgroen en ecru zijn erg mooi te combineren met herfstkleuren als roest en bordeaux rood. Donkerblauw is een goed voorbeeld van een aardetint die heel veel mensen goed kunnen hebben. Heb jij een koele ondertoon? Combineer de aardetinten grijs, taupe en blauwtinten dan met elkaar. 

Aardetinten vervelen nooit!

Als je investeert in items in aardetinten hoef je je geen zorgen te maken dat de items je snel zullen vervelen. Echter zijn deze kleuren zo tijdloos dat je de items seizoen in seizoen uit graag match met nieuwe items, de items zijn gemakkelijk te combineren met heel veel neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een goede olijfgroene pantalon of een ecrukleurig vest. Je combineert deze per seizoen al snel met een nieuw item in een print.

Accessoires in aardetinten

Jouw outfit helemaal compleet afstylen? Ga ook voor een leren tas of een sprekende ceintuur in een aardetint. Een extra detail voor veel outfits! 

Toe aan een goede aanvulling van aardetinten? Doe vandaag nog de stijlquiz en kom erachter wat jouw kleuren zijn. Begin met het bouwen aan een tijdloze, sterke garderobe met jouw persoonlijk styliste.