TIJD VOOR EEN ZOMERBOX!☀️

Ben jij weer klaar voor tropische temperaturen? Wij hebben de leukste items voor jou verzameld om er een stijlvolle zomer van te maken. Onze stylistes ontzorgen je graag als het gaat om de vraag: Wat moet ik vandaag aan?

De temperaturen gaan weer stijgen, veel items zijn al snel ‘te’ warm, maar in een bikini naar het werk wordt wat lastig. Gelukkig kunnen onze stylistes de juiste items voor jou verzamelen om een stijlvolle, warme werkdag tegemoet te gaan. Ga bijvoorbeeld voor een pantalon van een fijne linnen mix, of een korte pantalon en combineer deze items met een linnen blouse of een classy short sleeve top. Je kunt de look afstylen met loafers of een nette sneaker.

Ben je een dagje vrij en ga jij lekker genieten van de zon op het terras, dan wil je natuurlijk lekker in de stemming komen met een zomers jurkje of een leuke rok. Onze stylistes kiezen dan graag voor items in luchtige zomerse stoffen in vrolijke kleuren en prints die bij jouw stijl aansluiten.

Zomerse basics als fijne t-shirts, shorts, tanktops kunnen natuurlijk niet ontbreken, geef vooral aan welke je hiervan nog niet hebt en voor je het weet is jouw zomergarderobe up to date en ready voor het zomerse weer!

Heb jij een vakantie in het vooruitzicht? Hoe leuk is het dan om compleet nieuwe looks in te pakken! Flaneer tijdens een zomeravond in jouw nieuwe look.

Met een Maison365 zomer box kun jij er de hele zomer tegenaan! Onze stylistes zijn er klaar voor, waar wacht je nog op? Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan voor je aan de slag.