THE PERFECT BASICS: EEN STERKE GARDEROBE BEGINT BIJ GOEDE BASICS

Goede basics maken jouw garderobe en je zult er jaren plezier van hebben. In onze boxen ontvang je naast de trendy items ook prachtige tijdloze items. Investeer in jouw garderobe door items te kopen van een hoge kwaliteit waarmee je eindeloos kunt combineren. Duurzaam, tijdloos en altijd een verzorgde look, wat wil je nog meer? Met de juiste basics als een mooie blazer, een goed wit t-shirt of de perfecte jeans bouw je aan een sterke garderobe. Hieronder vertellen wij jullie graag meer over welke basics echt in jouw garderobe thuis horen!

Het perfecte t-shirt

Wit, grijs of zwart, goede t-shirts mogen volgens onze stylistes écht niet ontbreken in een sterke garderobe. Ga voor een goed t-shirt van een hoge kwaliteit die niet vaal wordt na een aantal wasbeurten. Je kunt eindeloos combineren met basic t-shirts. Onder een fijn vest, onder een sweater, clean onder een blazer, leuk op een rok. Een ronde hals of een v-hals, wat past het best bij jou?

Jouw favoriete jeans

Een jeans die perfect aansluit, lekker zit en waarmee je al jouw tops kunt combineren? Investeer in een jeans die écht bij jou past. Wellicht is dit een zwarte skinny, een lichtblauwe flared jeans of een donkerblauwe high waisted skinny jeans. Heb jij moeite met het vinden van de perfecte jeans? Vraag onze stylistes dan zeker om advies!

Een goede blazer

Heb jij de perfecte blazer al gevonden? Een blazer is zeker niet alleen geschikt voor een zakelijke meeting. Een blazer is een item dat jouw outfit krachtig maakt. Een tijdloze getailleerde zwarte blazer is heel sportief over een gestreept t-shirt en tof met sneakers. Liever klassiek? Combineer de blazer dan over een mooie zijden blouse of een leuke blouse met print. Een goede blazer komt altijd van pas!

Een mooi wit overhemd

Een ander item wat echt niet mag ontbreken is toch wel een goede witte blouse. Een witte blouse is clean en in elke stijl goed te combineren. Zowel zakelijk op een zwierige rok als stoer op een jeans.

Een tijdloze jurk

Heb jij dat ene perfecte jurkje al gevonden? Zorg dat je minstens één perfecte jurk in jouw garderobe hebt hangen. Fijn voor gelegenheden!

Accessoires!

Sieraden en andere accessoires zijn de finishing touch van jouw look. Maak jouw look bijvoorbeeld af met een speels detail zoals een goed ceintuur. Kies voor een neutrale riem of ga voor een leuk printje. Ook een tasje is een echte musthave, het is zowel praktisch als stylish! Een tas maakt jouw outfit helemaal compleet. Een mooi paar oorbellen, een armband of ketting is altijd een leuke extra om jouw look mee af te maken!

Laat je adviseren en zeg vaarwel tegen miskopen! Het is tijd voor een tijdloze en sterke box met schitterende items. Wacht niet langer en bestel jouw box vol stijlvolle items van een hoge kwaliteit. Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan voor je aan de slag!

⭐️Gift of the month⭐️

Als jij tussen 1 en 31 mei een box bij ons bestelt ontvang je nu ook nog eens de BABOR Beauty in a bottle ampullen t.w.v €29,90. Bestel jouw box op tijd want OP=OP!