Sweater weather: 5 trendy outfits met een stijlvolle sweater

We willen het bijna niet geloven maar het is officieel sweater weather! Of je nu een liefhebber bent van oversized truien, zachte breisels, of trendy sweaters met print, er is een perfecte look voor iedereen. Bij Maison365 laten we je graag zien hoe je dit seizoen moeiteloos stijlvol blijft met 5 must-have sweater outfits. Ready, set, go!

Sporty animal

Houd jij wel van een sportieve, vlotte sweat? Laat je dan inspireren met dit pre-fall lookje. De rode sweater van Catwalk Junkie combineren wij met een tijdloze wide leg jeans. De toffe riem met animal print maakt de set helemaal af. Super trendy!

Classy but comfy

Vind jij het belangrijk om een comfortabele maar representatieve outfit te dragen? Ga voor een pantalon die lekker zit. Combineer een fijn gebreide sweater van Dante 6 op de pantalon voor een tijdloze, comfortabele look. De sweater valt oversized en daarom zit deze ook nog eens reuze comfortabel. Je kunt de outfit nog wat spice geven door grote oorbellen en een leder ceintuur toe te voegen.

Love at first knit

Het is je misschien al opgevallen, maar de hartjesprint is dit seizoen onmisbaar. Een grote trend! De hartjestrui van Fabienne Chapot is volgens ons dan ook wel echt de ‘hartjes’ trui die je moet hebben. Leuk, vlot, vrouwelijk, romantisch! Combineer de trui eindeloos. Tof op een fijne wide leg. Wij hebben de sweater stoer afgestyled met een stoer onderstuk en een kleurrijke riem.

Bright colors look good on you!

Houd jij van kleur? Ga voor een kleurrijke sweater. De kleurrijke sweater van Lady Day heeft de trendkleuren van dit seizoen. Ga voor een stoere flared jeans, jouw favoriete sneakers en een toffe suede riem en je bent good to go!

Lucky you

De Lucky sweater van By Bar stylen wij op een romantische rok met print. Je creëert een stoere maar vrouwelijke outfit. Leuk om te combineren met sneakers. De kleur van de tekst komt weer terug in de rok. Een eye-catcher toevoegen? Denk aan het metallic leren tasje van Legend.

 

Met deze 5 sweater looks ben je helemaal voorbereid op het sweater weather seizoen. Van casual tot chique en van minimalistisch tot gedurfd, er is voor ieder wat wils. Dus trek je favoriete trui aan, mix en match, en geniet van het najaar in stijl! Welke look ga jij uitproberen?

 

Doe de stijlquiz en en stoom jouw garderobe klaar voor een nieuw seizoen!

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.