Een tijdloze klassieker: de strepen trend

Een tijdloze klassieker: de strepen trend

Met deze trend sta je een streepje voor..

Strepen, een tijdloze trend die ieder seizoen weer terug komt. Van een gekleurde streep tot een klassieke krijtstreep, er is voor ieder wat wils. De streep voegt een speelse en sportieve touch toe aan jouw outfit. Horizontaal, verticaal, een dikke streep of dunne streep, ook deze lente komt hij weer in terug in verschillende vormen.

 

Een gestreept basis shirt is een echte key piece en kun je op verschillende manieren combineren. Misschien ga jij liever voor een statement piece zoals een gestreept grof gebreid vest of een mooie gestreepte blouse. Scroll snel verder en laat je inspireren door onze stylistes en ontvang jouw ideale look met strepen voor aankomende lente.

Casual cardigan

Een vest zoals deze is een echte eye-catcher. Combineer het vest ton sur ton op een mooie gekleurde broek en met matchende accessoires. Draag een speels t-shirt onder het vest en jouw lente look is compleet! Maak het helemaal compleet met witte sneakers.

Sporty & stoer

Ben jij geen fan van felle kleuren? Dan is deze look wellicht perfect voor jou! De gestreepte tanktop maakt jouw look speels en sportief en het gebruik van donkere kleuren maakt jouw look stoer. Combineer het met speelse accessoires en een mooi laarsje.

De perfecte key piece

Een gestreept t-shirt is een echte key piece en mag eigenlijk niet ontbreken in jouw garderobe. Je kunt het shirt namelijk eindeloos combineren, zoals in deze look met een prachtige rok. Wees niet bang om prints met elkaar te combineren, want het zorgt juist voor een creatieve look!

Pretty in pastel

Hou jij van mooie pastelkleuren? Dan is deze look wellicht iets voor jou! Voeg richting de lente en zomer naast leuke items in pasteltinten ook een witte jeans toe aan jouw garderobe voor frisse looks.

Kun jij wel een strepen update gebruiken?

Wij helpen graag! Geef ons jouw wensen door en laat ons weten welke streep soorten jou het meest aanspreken. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte strepen match!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.

Nieuw in onze webshop

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out