Stralende looks voor grauwe dagen

De officiële herfstperiode gaat bijna beginnen en dat is meteen te zien aan de druilerige dagen. Wellicht krijgen we hier en daar nog een mooie nazomer, maar het is toch echt tijd om te gaan bouwen aan een sterke herfst garderobe. De winkels liggen al vol met geweldige items voor kouder weer. Van stijlvolle laagjes, tot mooie donkere denimkleuren. Ben jij benieuwd in welke looks jij deze herfst kunt gaan stralen? Scroll dan snel verder en laat je inspireren door onze stylistes.

The perfect coat

Een mooie trenchcoat is een tijdloze musthave die iedere herfst weer te zien is in de meeste modecollecties. Een jas is onderdeel van jouw complete outfit en is daarom leuk te mixen en matchen met de items die je eronder draagt. Ga voor een mooie longsleeve top en een fijne jeans. Deze jeans heeft een speels detail door het bijgevoegde riempje.

Blue basics

Een gestreept item mag ook echt niet ontbreken zoals wij in ons laatste artikel hebben laten weten. Een mooie wijde jeans blijft nog steeds een grote trend en is ontzettend comfortabel. Steek de trui een stukje in de jeans voor wat meer taille en combineer de look sportief met sneakers of stoer met een laarsje.

Festive colours

Ben jij een liefhebber van kleur? Goed nieuws, dan is deze look perfect voor jou! Trek de zomerse kleuren door naar de herfst en straal in deze sprekende outfit.

Pretty layers

De herfst is het seizoen van de laagjes! Vooral tijdens het begin van het seizoen kunnen er nog wat warmere temperaturen zijn, daarom is een vest jouw grootste vriend. Is een top met lange mouwen eronder nog te warm? Ga dan voor een tanktop!

Dark denim

We love denim! De donkere denim kleuren zijn weer. terug en dat zorgt voor de meest stijlvolle looks. Een denim op denim look is altijd goed en tijdloos. Maak de look compleet met een laarsje met hak.

Fall is here!

Ben jij toe aan een stijlvolle herfstgarderobe en ben jij klaar met het maken van miskopen? Onze stylistes kunnen niet wachten om je te helpen en je te kleden in de mooiste looks. Start vandaag nog jouw stijlavontuur!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.