Stralend seizoen: dit is onze nieuwste lente collectie! 🌺

Frisse kleuren, speelse prints en luchtige materialen. Deze onderdelen vormen de perfecte basis voor een stralende lente collectie. De afgelopen periode hebben wij prachtige nieuwe merken mogen toevoegen aan onze collectie en hebben onze vaste merken weer geweldige collecties gelanceerd. Benieuwd om welke nieuwe items dit gaat? Kijk snel verder!

Classy in comfort

De prachtige items van Lady Day stralen vrouwelijkheid uit. De items zijn gemaakt van een comfortabele travelstof. Super stretchy en heerlijk luchtig. De print geeft jouw look een speelse touch. Maak het af met een sportieve sneaker of juist een klassiek laarsje.

Klaar voor Koningsdag

Met Koningsdag in aantocht zit je met deze look wel goed! Ga jij voor een basic top zoals die van Soft Rebels of kies je voor een iets speelser model zoals die van Garcia. Maak je look af met een matchend tasje en jouw favoriete jeans.

Spring is in the air

Deze look schreeuwt lente! De prachtige jurk van Fabienne Chapot is een echte eye-catcher. De mooie overslag zorgt voor een speels effect en het spijkerjasje geeft een extra laagje voor de frisse momenten.

We love denim

Een trend die je deze lente weer veel zult zien is denim! Van mooie denim jurken tot prachtige denim jumpsuits. Een echte tijdloze trend. Deze prachtige jurk van Freebird kun je heel mooi combineren met kniehoge laarzen of lekker sportief met een paar sneakers.

Bestel jouw box en start met stralen

Kan jouw garderobe wel een opfrisbeurt gebruiken? Onze stylistes helpen je maar al te graag. Ontvang de mooiste items die jou laten stralen en ga het nieuwe seizoen stijlvol van start! Bestel jouw box vandaag nog en start jouw stijlavontuur.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.