Stijlvolle outfits voor de feestdagen

Weet je nog niet welke outfit je aantrekt deze kerst? Laat je dan vooral inspireren door de outfits die zijn samengesteld door ons team van stylistes. Zij hebben de meest sprankelende outfits voor jullie samengesteld. Je kunt de items ook na de feestdagen doordragen en wij vertellen je graag hoe!

Klassiek rood

Rood is de nummer één kerstkleur. Een mooi rood jurkje is altijd een goede optie om aan te trekken met kerst. Maak de outfit af met bijpassende oorbellen, een rijke panty en mooie laarsjes en je bent klaar om er een fantastisch kerstfeest van te maken. Je kunt deze jurk ook na de feestdagen blijven dragen, de jurk van Plein Publique is representatief en dus ook een hele fijne optie zakelijk of als je een gelegenheid hebt waar een jurkje passend is.

Tijd voor glitter

De items van Garcia brengen je in feestelijke sferen. De mooie glitter top combineren onze stylistes op een mooie donkerrode pantalon. In dezelfde stof als de mooie top hebben wij ook een vrouwelijke midi jurk. Chique, feestelijk en helemaal perfect voor kerst en oud&nieuw. Deze items zijn daarna ook geschikt voor een date night of een feestje!

Tijdloos en stoer: black & white

Houd jij van een stoer element in jouw outfit? Ga voor een oversized blouse! Vlot en stoer en te gek op een leather-look rokje welke getailleerd valt voor de balans. Leuk voor de feestdagen, maar natuurlijk eigenlijk enorm tijdloos!

Geef Maison365 cadeau

Op zoek naar een last minute kerstcadeau? Een Maison365 cadeaubon is het perfecte cadeau! Bestel de cadeaubon hier.

Zin om jouw kast op te vrolijken met toffe sets?

Bestel dan nu jouw Maison365 box en sprankel in de mooiste outfits. Namens team Maison365: vrolijk kerstfeest en een schitterend, gezond en modieus nieuwjaar toegewenst!

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.