Stijlvol en zorgeloos op vakantie met Maison365 πŸ–

De zomervakantie is eindelijk begonnen! Tijd voor ontspanning, heerlijke lange zomeravonden, zon, zee strand en is even echt goed genieten van het leven.

Is jouw zomer garderobe al up to date of kun je nog wat zomerse basics en eye-catchers gebruiken? Onze kleding boxen beschikken over de nodige musthaves en de meest vrolijke items die jou deze zomer laten stralen!

Gestijld op reis

De vakantie is geboekt, check! Maar nu nog de koffer inpakken, Stel jij dit ook altijd uit tot het allerlaatste moment? Raak jij gestrest omdat je eigenlijk niet zo goed weet welke items je mee wilt nemen naar jouw vakantie bestemming? Vraag dan jouw Maison365 zomer box aan! Hoe relaxed is het als je de sets uit jouw kleding box letterlijk in jouw koffer kunt stoppen. Onze stylistes gaan met heel veel passie voor je aan de slag en zorgen dat jij de juiste items ontvangt. Of je nu naar een tropisch oord gaat, op stedentrip of lekker in eigen land blijft, wij zorgen dat jij klaar bent voor vertrek! Sit back, relax and enjoy!

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Welke zomer musthaves neem jij mee op reis? Wij denken aan een leuk short, een zwierige rok en natuurlijk ook een aantal leuke zomerjurkjes. Een speelse boho blouse voor als je lekker uit eten gaat of ergens van de zonsondergang gaat genieten. Fijne t-shirts als linnen shirts of shirts met een leuke opdruk. Een lange reis? Kruip dan weg in een fijne zomer sweater. Een goede sweater is erg comfortabel tijdens het reizen of als het β€˜s avonds afkoelt. Daarnaast zijn vrolijke zomerkleuren een tropische toevoeging aan jouw zomergarderobe, kleuren spreken en je wordt er automatisch vrolijk van! Vergeet de juiste accessoires niet om echt een feestje te maken van jouw outfits. Een compact leer tasje is ideaal als je op pad gaat en je alleen jouw portemonnee, zonnebril en telefoon meeneemt, super handig en ook nog is ontzettend stijlvol. Mooie oorbellen of kettingen zorgen voor de juiste finishing touch aan jouw ultimate summer look.

Bestel snel jouw kleding box en ga relaxed op vakantie