Stijlvol en veelzijdig: pantalons voor elke garderobe

Pantalons zijn een essentieel onderdeel van elke garderobe. Of je nu op zoek bent naar een chique look voor op kantoor, een casual outfit voor het weekend of iets daartussenin, Maison365 biedt een veelzijdige selectie aan pantalons die jouw stijl compleet maken.

Voor een zakelijke en elegante uitstraling zijn onze getailleerde pantalons met hoge taille ideaal. Combineer ze met een blouse en hakken voor een moeiteloos stijlvolle look. Liever iets meer ontspannen? Onze zachte, losvallende pantalons bieden comfort en klasse, perfect voor een casual chic uitstraling. Natuurlijk hebben we ook trendy wide-leg pantalons die elk figuur flatteren.

Ontdek bij Maison365 jouw perfecte pantalon en voel je zelfverzekerd bij elke stap die je zet. Laat je lekker inspireren en scroll door de verschillende outfits die onze stylistes hebben samengesteld.

De ultieme travel chic: comfortabel en stijlvol

De flared pantalon van Lady Day in combinatie met een bijpassende blazer zorgen voor een stijlvolle combinatie. De travelstof is enorm comfortabel en daarom zit het pak net zo lekker als een joggingpak: dit wil je! Leuk weetje: de flared pijp zorgt voor het effect van lange, slanke benen. Super vrouwelijk!

Trend alert: tijdloze elegantie in een beige power suit

De pantalon en de bijbehorende blazer van van Bruuns Bazaar zijn samen hip, modern, clean en minimalistisch. De outfit kun je zakelijk en casual dragen. Tof met mooie pumps of loafers.

Maak een statement: ga voor color blocking

De blauwe pantalon van CKS hebben onze stylistes gecombineerd met een mooie mint kleurige top. Color blocking it is! Creatief, kleurrijk en enorm sprekend. Tof met een speels ceintuur en sneakers. Een leuke look als je naar een verjaardag gaat of als je zin hebt in kleur op de werkvloer.

De tijdloze klassieker: de zwarte pantalon

De zwarte pantalon is echt een key-piece. De pantalon hoort ook in de capsule garderobe als je het ons vraagt. Op een goede zwarte pantalon zoals die van PBO kun je dan ook echt eindeloos combineren. Onze stylistes hebben de pantalon gecombineerd met een zijde mix top, een klassiek leren ceintuur en een mooi leder tasje.

Warm & trendy: camel wide leg

De wide leg pantalon van Xandres laat je stralen, een chique pantalon welke je kunt combineren met een prachtige blouse. Wij vonden de combinatie camel met blauw enorm chique. Tof met een suéde riem!

 

Welke look is jouw favoriet? Laat het ons weten. Voeg jij graag wat nieuwe looks met pantalons toe aan jouw garderobe? Bestel dan snel jouw box. Jouw persoonlijke styliste weet precies welk model het beste bij jouw situatie past.

 

Doe de stijlquiz en ontdek jouw unieke stijl!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.