SPRING IS COMING: DEZE ITEMS MOGEN NIET MISSEN IN JOUW VOORJAARSGARDEROBE

De sneeuw is gesmolten, het is tijd voor zonnig weer! Ben jij al toe aan het voorjaar? De eerste voorjaars collectie druppelt langzaam binnen! Onze stylistes zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan en je de nieuwe items te laten zien. Wij vertellen je graag alles over de musthaves van dit seizoen!

De pasteltinten zijn dit seizoen weer helemaal de bom! Comfortabele kleding is op dit moment een musthave nu wij veel thuis zijn. Gelukkig hebben de merken hier ook aan gedacht en hebben wij onze collectie daarom kunnen aanvullen met comfy sweaters en broeken in de kleuren van het lentepalet. Een gekleurde jeans is een creatieve toevoeging aan jouw garderobe. Ook zijn en blijven strepen aanwezig en uiteraard het essentiële basis item van je lente garderobe: het denim jack. Je leest het goed, items waar je vrolijk van wordt!

Bereid je voor op de lente! Wat mag volgens ons echt niet ontbreken in jouw voorjaarsgarderobe?

#1 Het denim jack. Een spijkerjasje is een item waarmee je eindeloos kunt combineren. Dit is een stoere toevoeging aan een jurk, sportief over een t-shirt op jouw favoriete onderstuk en dient ook nog eens als fijne tussenjas.  

Momenteel is in het modebeeld te zien dat veel collecties bestaan uit goede basis items. #2 Een goede (lichte) jeans! Of dit voor jou nu een flared jeans is, een gekleurde jeans of een skinny jeans dat bepaal je natuurlijk zelf. Het trendalert wijst erop dat vooral gekleurde broeken een musthave zullen zijn dit voorjaar.

 #3 Een wit overhemd is een goede toevoeging aan elke voorjaarsgarderobe. Tijdloos, duurzaam en stijlvol! Daar worden wij blij van.

#4 Een vrolijke midi of maxi jurk. Een vrouwelijke en zwierige jurk kun je op verschillende manieren dragen. Dit seizoen zul je dit item vaak voorbij zien komen in combinatie met hoge laarzen. Ben jij meer een sportief type? Dan is dit ook ontzettend goed te combineren met een paar toffe sneakers.

#5 Gestreepte items. Zoals je in de intro al hebt gelezen zijn strepen enorm trendy. Een grofgebreide trui met een dikke streep of een fijn t-shirtje dat je onder jouw favoriete blazer kunt combineren. Strepen mogen niet ontbreken in jouw garderobe! Wij combineren een gestreept t-shirt graag onder een denim jack. Vlot en sportief!

#6 Voeg kleur toe aan jouw garderobe. Benieuwd naar de kleuren die wij veel gaan zien in de spring/summer 2021 collecties? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet. Naast de lieve, frisse pasteltinten is appeltjesgroen een enorme trend kleur. Wij gaan veel oranje en roest tinten zien in alle mogelijke gradaties. Helderblauw is ook een kleur die in heel veel collecties zal terugkomen!

Kun jij niet wachten om jouw eerste spring/summer items te shoppen? Vraag dan jouw Maison365 box aan. Je kunt al jouw wensen doorgeven en eventuele inspiratie delen met jouw persoonlijke styliste. Voor je het weet, voeg jij nieuwe items aan jouw garderobe toe. Items waar je heel vrolijk val zult worden!

Klik op een van de knoppen onderaan de pagina en we gaan voor jou aan de slag!