SLUIT JIJ 2020 AF IN STIJL?

De laatste dagen van 2020 zijn aangebroken. Tijd voor ‘a brand new year!’ Team Maison356 wenst je een stijlvol maar vooral GEZOND 2021 toe!

Sluit jij dit jaar stijlvol af? Wat trekken we aan met Oud&Nieuw die we thuis vieren?

Ga bijvoorbeeld voor een fluwelen flared broek in combinatie met een toffe blouse. Comfy en stijlvol! Een mooie leren rok is ook heel stijlvol en kun je ook comfy dragen met een heerlijke trui. Een subtiel glittertje in jouw broek, blazer of top geeft je een feestelijke touch zodat jij 2020 toch glamorous afsluit!

Wil jij jouw garderobe eens echt lekker omslaan in het nieuwe jaar? Laat je dan adviseren door één van de stylistes van Maison365. Onze stylistes kijken in detail naar jouw figuur en voorkeuren en sturen jou sets die je wellicht zelf niet zou bedenken of uit de rekken zou kiezen. De perfecte manier om eens uit je comfort zone gehaald te worden.

Nu de winkels gesloten zijn, is een box thuis ontvangen ideaal! Je past alle kleding veilig en op afstand, thuis op je gemak. Neem het persoonlijke advies van jou styliste door en ontdek handige tips. En als iets niet past of niet je smaak is, kun je dit kosteloos retourneren.

Begin het nieuwe jaar dus met een frisse start en vul je garderobe aan met items die het beste bij jouw figuur passen! Op ons Instagram account proberen wij je dagelijks te inspireren met leuke outfits, dus zorg ervoor dat je ons volgt! Wacht niet langer, begin 2021 stijlvol en bestel jouw box! Je ontvangt nu ook nog eens een gratis Chloé Signature miniatuur. OP=OP!