Shop nu de favoriete items van de stylistes!

Wij vroegen aan stylistes Roosje, Natasja en Mandy wat hun favorieten uit onze collectie zijn van dit moment en waarom. Bekijk de items enΒ lets shop!

De favorieten van
Styliste Roosje

Styliste Roosje wordt gelukkig van Scandinavische, minimalistische, tijdloze items met een twist. Haar absolute favorieten van dit moment zijn zachte alpaca wollen truien, warm, tijdloos en van zachte kwaliteit. Deze combineert zij graag op een mooie wijd uitlopende pantalon. Voor een business look gaat zij graag voor de zijde blouse van Dante 6. Deze blouse straalt klasse uit. β€˜Geef jouw looks een stoere twist door te kiezen voor een stoer leren tasje van Markberg.’ Met deze items straal je dit najaar als je het styliste Roosje vraagt.

De favorieten van
Styliste Mandy

Styliste Mandy wordt vrolijk van mooie herfstkleuren en ijzersterke basics. β€˜Met basics combineer je eindeloos!’ Een goede flared jeans zorgt voor een vrouwelijke twist in jouw outfit. Deze combineert zij graag met een creatieve print blouse zoals de mooie blouse van Fabienne Chapot. Daarnaast is styliste Mandy gek op items die comfy en sportief zijn en daarom staat de sweater van Dante 6 ook in het favorieten lijstje. Heerlijk voor de sweater weather dagen dit najaar. Volgens styliste Mandy is een investering in een goed wit t-shirt een absolute tip. Een t-shirt van goede kwaliteit kun je namelijk onder al jouw favoriete jacks, vesten en blazers dragen.

De favorieten van: Styliste Mandy

De favorieten van
Styliste Natasja

Styliste Natasja houdt van outfits waar een edgy randje aan zit! Een tijdloos leer jack is volgens haar een perfecte basis om jouw outfits stoer mee af te stylen. Een goed tussen jack gaat jaren mee. Stijlvol over een vrouwelijke maxidress zoals de jurk van Colourful Rebel. Natasja houdt ook van toffe prints en kiest als favoriet van dit seizoen daarom de blouse van Lofty Manner in de warme zebraprint. β€˜Met een leuk ceintuur maak jij al jouw outfits speels af!’

De favorieten van: Styliste Natasja

Is het tijd voor een frisse wind door jouw garderobe? Bestel dan vandaag nog jouw nieuwe box en vul jouw garderobe aan met de mooiste items voor het najaar. Fijne basics, warme truien en stijlvolle blouses en nog zoveel meer zorgen voor een stijlvolle aanvulling aan jouw garderobe.