Roze: de verfrissende lente-zomer trend die je niet mag missen

Met de komst van de lente en de aanstaande zomer brengt de mode-industrie een verfrissende golf van kleuren met zich mee, en een tint die dit seizoen bijzonder opvalt, is roze. Van zacht pastel tot levendig fuchsia, roze heeft een prominente plaats ingenomen in de wereld van mode en design. Laten we duiken in de zoete revolutie van roze en ontdekken waarom deze kleur dit seizoen de trend bepaalt.

Pastel roze

Pastelroze is een favoriet voor de lente, omdat het een gevoel van frisheid en lichtheid oproept. Deze zachtere tinten van roze zijn perfect voor lenteoutfits en kunnen worden gecombineerd met neutrale kleuren zoals wit, beige of grijs voor een subtiele en elegante uitstraling.

Fel roze

Voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en gedurfde uitstraling, is fel roze de perfecte keuze. Deze levendige tint trekt onmiddellijk de aandacht en voegt een speelse en energieke flair toe aan elke outfit.

Fuchsia

Fuchsia, met zijn intense en levendige uitstraling, staat centraal in de trend van dit seizoen. Deze opvallende tint roze voegt een dosis glamour toe aan elke outfit en is perfect voor zonnige dagen en warme avonden.

Roze prints

Een roze print mag natuurlijk niet ontbreken in jouw garderobe. De speelse combinatie van kleuren laat je stralen. Match jouw accessoires en sieraden om de look compleet te maken.

Oud roze

Een andere interessante variant van roze die dit seizoen aan populariteit wint, is oud roze. Deze gedempte en subtiele tint voegt een vleugje nostalgie toe aan moderne ontwerpen. Oud roze kan worden gezien in alles, van elegante pantalons tot casual zomerjurkjes.

Welke roze tint spreekt jou aan?

Of je nu kiest voor de subtiele charme van pastelroze of de opvallende flair van fuchsia, roze biedt eindeloze mogelijkheden om je stijl uit te drukken en een vleugje vreugde toe te voegen aan je leven, precies op tijd voor de warmere maanden die voor ons liggen.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.