Ontdek onze top 5 stijlvolle pak-combinaties

Bij Maison365 houden we van veelzijdigheid en stijl, en er is niets veelzijdiger dan een goed pak. Of je nu een formele bijeenkomst hebt of een casual dagje uit plant, wij hebben de perfecte pak-combinaties voor jou samengesteld. Laat je inspireren door onze vijf favoriete looks!

1. Zomers en vlot: travelstof

Onze eerste set bestaat uit een pak van travelstof met een short en een bijpassende blazer met print van Lady Day. Deze combinatie is ideaal voor de zomerse dagen waarin je er stijlvol, maar toch comfortabel uit wilt zien. De basic top in dezelfde stof zorgt voor een harmonieuze look. Voeg een paar trendy sneakers of stoere sandalen toe, en je bent klaar om te gaan!

2. Frisse pastels: lichtblauw en lila

De tweede set is perfect voor de liefhebbers van zachte kleuren. Een lichtblauw pak van PBO, gemaakt van een natuurlijke, ademende linnenmix, wordt gecombineerd met een lila cardigan van zacht wol van See u Soon. Deze pastelkleurige combinatie is niet alleen fris, maar ook stijlvol. Een leuk tasje van Legend maakt de look compleet. Deze set is ideaal voor een lente- of zomerdag wanneer je er moeiteloos chic uit wilt zien.

3. Comfortabel en sportief: travelstof met flared pantalon

De derde look bestaat uit een travelstof pak met een flared pantalon, die super comfortabel is. Combineer dit met een sportief gestreept t-shirt van Soft Rebels voor een casual, maar toch verfijnde uitstraling. Het ton sur ton tasje zorgt voor de finishing touch. Deze outfit is perfect voor een dagje uit of een informele bijeenkomst.

4. Minimalistisch en sportief: natuurtinten

In de vierde set gaan we voor een minimalistische en sportieve look met een olijfgroen pak van Bruuns Bazaar. Dit pak heeft een moderne fit waar de blazer wat oversized valt. Dit pak is eenvoudig, maar toch stijlvol, en kan gemakkelijk aangekleed worden met sneakers voor een casual look of met nette schoenen voor een iets formelere gelegenheid. Voeg een subtiele accessoire toe om de outfit compleet te maken. Het minimalistische t-shirt van Soft Rebels is tijdloos.

5. Tijdloos en klassiek: een wit overhemd

Onze laatste set is een tijdloze klassieker: een beige pak. Dit pak straalt elegantie en klasse uit en is perfect voor formele gelegenheden. Combineer het met een overhemd van Xandres en een goede leren riem van Royal Republiq voor een complete look. Dit is de perfecte outfit voor een belangrijke vergadering of een formeel diner.

Ontdek deze en andere stijlvolle combinaties in onze collectie en bestel vandaag nog jouw nieuwe box!

Met deze vijf manieren om een pak te dragen, ben je altijd verzekerd van een stijlvolle en veelzijdige look. Of je nu kiest voor casual en vlot of tijdloos en klassiek, bij Maison365 hebben we de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.