Ontdek de perfecte zomergarderobe met de Maison365 zomerbox

De zomervakantie is in zicht! Dit is de ideale tijd om je garderobe te verfrissen en je stijl naar een hoger niveau te tillen. Met de zon in de lucht en vakanties aan de horizon, wil je outfits die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Dit is waar de Maison365 zomerbox om de hoek komt kijken. Deze zorgvuldig samengestelde box bevat de perfecte essentials voor jouw zomergarderobe, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en volop kunt genieten van je vakantie. Wees er snel bij, zodat deze voor jouw vakantie nog binnen is!

Beach ready

Ga jij deze zomer heerlijk naar het strand? Zorg dan voor een luchtige look die je gemakkelijk over jouw zwemkleding kunt dragen. Een linnen short is een echte zomer-musthave. Combineer het met een tanktop en een leuk slippertje voor jouw perfecte beach look.

City Stroll

Ga jij deze zomer mooie steden bezoeken? Dan is deze look perfect! De trendy look is enorm leuk voor vakantiefoto's en is ook hitte-proof door de dunne stoffen. Combineer jouw look met een leuk hakje of een sportieve sneaker.

Summer patterns

Deze jurk van Fabienne Chapot heeft de perfecte vakantieprint! Straal in jouw zomerjurk en combineer het met de juiste accessoires en een leuk plat sandaaltje of met hak.

Dreamy dress

Draag deze zomer prachtige maxi-jurken voor een dromerige look. Van een handige jurk voor over jouw bikini tot een stijlvolle jurk voor een zomers etentje. Stijl het af met de juiste accessoires en schoenen om de jurk een nieuwe type look te geven.

Combi summer set

Een combi set is een makkelijke maar stijlvolle keuze! Ga voor een sprekende kleur zoals kobaltblauw. Speel met kleuren door wat sprekende accessoires toe te voegen in een contrasterende kleur. Maak jouw look compleet met een paar sportieve sneakers.

Bestel jouw zomerbox vandaag nog!

Jouw styliste gaat met heel veel plezier aan de slag met jouw zomerbox. Laat je ontzorgen en bestel jouw box op tijd. Jouw nieuwe zomersets kunnen direct jouw koffer in en jij straalt als een zonnetje tijdens jouw vakantie.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.