Een onmisbare musthave: de tanktop

Een onmisbare musthave: de tanktop

De perfecte basisgarderobe

Zoals je in eerdere artikelen wellicht al hebt gelezen, zijn wij enorm fan van een aantal key pieces. Deze key pieces vormen de basis van jouw garderobe en maken het stijlproces een stuk makkelijker. Met een goede basis maak jij eindeloze combinaties.

 

In dit artikel bespreken wij een essentieel item, namelijk: de tanktop. De een laat haar armen graag zien en draagt in de zomer iedere dag een tanktop, maar er zijn ook genoeg vrouwen die hun armen liever bedekken. Wij laten jullie graag zien hoe je op verschillende manieren een tanktop kunt combineren.

Stijlvolle laagjes

Een tanktop komt goed van pas wanneer je deze draagt onder een blazer. Een tanktop zoals deze kun je het best in zowel wit als zwart in jouw kast hebben liggen, want deze komt vast en zeker van pas bij het stylen van verschillende looks. In de winter kun je dit gebruiken als extra laagje onder jouw outfit.

Classy in zwart

Een mouwloos shirt komt vrijwel overeen met een normale tanktop. Deze prachtige top kun je classy stylen op een jeans of pantalon en is ideaal voor de warmere dagen waar geen extra laagje nodig is.

A pop of colour

Een felgekleurde tanktop is een speelse toevoeging aan jouw garderobe! Draag de top op zichzelf en combineer deze met jeans of een leuke rok. In deze look kun je de blouse open dragen, zodat je de tanktop nog ziet voor een creatieve en luchtige look.

De perfecte basic

Zoals we bij de eerste look zeiden: deze top is een echte essential in zowel wit als zwart. Combineer de zwarte versie met een mooie jeans en een stoer leren jack. Maak jouw basic look af met leuke details in jouw accessoires.

Klaar voor de zomer

Wanneer de temperaturen gaan stijgen is een tanktop onmisbaar! Alle bovenstaande tanktops kun je perfect combineren op een zomerse short. Combineer het zoals in deze look met een speels gehaakt vestje en mooie sieraden.

Kun jij wel een goede tanktop gebruiken?

Geef het door aan jouw styliste en zij gaat voor je op zoek naar een mooi exemplaar en laat jou graag zien hoe jij het kunt combineren. Een tanktop mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe, dus bestel snel jouw box!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.

Nieuw in onze webshop

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out