NEW MONTH, NEW GIFT: SKIN FOOD LIP BALM VAN WELEDA

De herfstmaand oktober gaat bijna van start! Bestel jij komende maand een box? Dan ontvang je een leuk extra cadeautje. Komende maand ontvang je een heel fijn natuurlijk product van Weleda, namelijk de Weleda Skin Food lip balm!

De koudere dagen zorgen al snel voor een droge huid en droge, schrale lippen. Dit voorkom je met deze fijne lip balm! De boterachtige lip balm voedt jouw lippen direct en zorgt dat jouw lippen snel herstellen. De puur natuurlijke biologische plantoliën doen gelijk hun werk. Dit jaar bestaat Weleda 100 jaar! Reden genoeg om een fijn product van Weleda uit te proberen! Weleda’s rijke Skin Food-formule is een cadeautje om jezelf extra te verwennen en een extra leuke toevoeging aan de Maison365 box. Een handige gadget in jouw tas om overal mee naartoe te nemen!

Heb jij ook zo’n zin om jouw garderobe aan te vullen met prachtige herfst items? Items in mooie herfstkleuren, fijne truien en nieuwe prints? Bestel dan snel jouw box en ontvang deze maand een extra leuk cadeautje bij jouw box! Wees er snel bij want OP=OP!