NEW MONTH, NEW GIFT: CHLO√Č EAU DE PARFUM NATURELLEūü§ć

Deze maand hebben wij weer een leuke toevoeging aan de box! Bestel jij in de maand september een box? Dan ontvang je een sample van de nieuwste geur van Chloé. Het Chloé Eau de Parfum Naturelle is een fantastische, bloemige geur sensatie waar je blij van wordt! Chloé introduceert een parfum van een 100% natuurlijke oorsprong. De geur is een combinatie van luxe en natuur in één. Het parfum is ook nog eens vegan. Met deze frisse en vrouwelijke damesgeur maak jij jouw look helemaal af.

GIVEAWAY!

Kun jij geen genoeg krijgen van het heerlijke sample? Dan hebben wij leuk nieuws! Deze maand verloten wij namelijk ook nog eens 15x het¬†Chlo√© Eau de Parfum Naturelle 50ML (t.w.v ‚ā¨95,70). Bestel jij deze maand een box dan maak je automatisch kans op deze geweldige prijs! De winnaressen worden begin oktober bekend gemaakt! Good luck ladies!

 

Kun jij niet wachten om items te ontvangen uit de nieuwste collecties en te stralen in looks die écht bij jou passen? Zet jezelf dan in het zonnetje en bestel een box. Ontvang hierbij het heerlijke sample van Chloé en maak kans op een van de 15 parfums! Wees er snel bij want voor de samples geldt: OP=OP! Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan voor je aan de slag!