NEW IN: KLEUREN EN PRINTS WAAR JE VROLIJK VAN WORDT!😍

Dagelijks komen er ontzettend veel leuke nieuwe items bij ons binnen. Kleurrijke items met en zonder prints waar je heel vrolijk van wordt! Toe aan een verfrissing van jouw garderobe? Dan is het absoluut tijd voor een fleurige box!

Trendy pastelkleuren

Pastelkleuren zijn deze lente niet te missen! De frisse kleuren zoals lila en mintgroen doen het in de lente altijd goed. Combineer jouw favoriete (lichte) mom jeans lekker sportief met een vrolijke pastel sweater. Een sweater zit ook nog eens heerlijk comfy, wat wil je nog meer?!

Een basic sweater in een sprekende kleur zorgt voor een creatieve look. Pastelkleuren zoals lichtgeel, lichtblauw, zacht oranje zijn de kleuren die je momenteel veel in onze collectie ziet. Deze kleuren zijn goed te combineren met een jeans in verschillende kleuren, denk aan blauw, wit, of bijvoorbeeld crème of olijfgroen. Durf jij niet zo snel voor een kleur te kiezen? Laat je dan adviseren. Onze stylistes helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Welke kleuren het mooist met elkaar matchen? Daar weten onze stylistes alles van!

Prints waar je blij van wordt!

Wij hebben enorm veel kleurrijke prints binnengekregen! Denk aan fijne basics met gekleurde strepen, vlot en sportief. Heb jij een minimalistische stijl waarin je een subtiel printje wel leuk vindt? Ga dan voor een gestreepte top en houd de look verder clean. Romantische bloemenprints in een jurk, blouse of een rok. Polkadots zijn tijdloos en wat klassieker maar toch heel speels. De polkadot is dan ook een print die seizoen in seizoen uit weer terugkomt. Ben jij dol op een uitgesproken look? Kies dan voor een creatieve print en een leuk detail als ruches of een pofmouw.

Een witte broek? Feel the summer vibe!

Het zonnetje gaat steeds vaker schijnen en dat betekent dat er weer combinaties gemaakt kunnen worden op een lichte broek. Denk aan een stijlvolle witte flared jeans, een goede witte skinny of een zomerse pantalon of chino. Ben je wat onzeker over een lichte broek voor jouw figuur? Laat je hierin adviseren! Onze stylistes weten precies welk model je goed kunt hebben met jouw figuur en hoe je het lichte onderstuk tot in de puntjes kunt afstylen.

Ivy Copenhagen €109,00

CVRD €99,00

French Connection €110,00

Netjes voor de dag komen? Chino time!

Naast onze fleurige items hebben wij ook mooie klassieke chino’s binnengekregen in kleuren als donkerblauw, grijs, beige en groen. Ga voor een kleuren combinatie die het beste bij jou past! Ga jij na een lange periode van thuiswerken weer iets meer de deur uit voor jouw werk? Dan ben je vast toe aan een verfrissende business casual look. Ook in deze stijl hebben wij de fijnste items binnengekregen.

Kortom, wij kunnen niet wachten om jou happy te maken met een nieuwe box vol leuke items! Vraag snel jouw box aan en brand los met al jouw wensen en vragen. Wij staan voor je klaar! Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan voor je aan de slag.