New brand alert: ontdek de musthave essentials van Mexx

Wij verwelkomen met veel plezier een nieuw stijlvol merk voor in onze collectie. Mexx is een merk dat focust op een casual en moderne levensstijl in een stijlvol jasje. Van prachtige blazers en classy tops tot tijdloze jeans, Mexx heeft dé essentials voor een tijdloze garderobe. Onze stylistes weten wel raad met deze collectie en hebben de leukste looks voor jullie gestyled met de items van Mexx. Scroll snel verder en laat je inspireren!

Stylish stripes

Een gestreept item mag natuurlijk niet ontbreken dit seizoen. Stijl deze mooie top met een extra laagje zoals deze mooie double breasted blazer. Maak je look casual door het te combineren met een jeans. Wil je een meer geklede look? Ga dan voor een bijpassende pantalon. Combineer de look met een mooi laarsje.

Shiny satin

Een chique blouse zoals deze is een echte eye-catcher! Perfect voor een speciale gelegenheid, maar kan ook prima casual worden gedragen. De strik maakt jouw look speels. Heb je lang haar? Een knot of een andere manier van je haar vast dragen is dan passend. Mooie statement oorbellen voor een uitgesproken look maken deze outfit helemaal af. Combineer de look met een paar pumps voor een chique touch.

Grey basics

Een (grijs) sweatshirt is een fijn item voor het najaar. Maak de look speelser door er een gestreept shirt onder te dragen en jouw mouwen op te stropen. Het is een fijn extra laagje en geeft een leuk speels detail. Combineer het grijze sweatshirt met een grijze jeans voor een mooie ton sur ton look. Draag het met sneakers voor een sportieve touch.

Sweater weather

Een fijne trui komt altijd van pas! De col maakt de trui geschikt voor koude temperaturen en de mouwen geven een speels effect. Combineer de trui met een mooie fitted flared jeans en draag er een laarsje met hak onder om jouw benen nog mooier uit te laten komen!

Layer it up

Toe aan een nieuwe zwarte blazer? Bij Mexx zit je goed! Combineer de blazer met deze mooie glimmende top. Deze top is een prachtig item voor de feestdagen, maar kun je op deze manier ook casual stijlen! Maak de look af met een stoer laarsje of een sportief paar sneakers.

Ontdek de items van Mexx!

Spreekt dit nieuwe merk jou wel aan? Ontvang dan nu een stijlvolle kledingbox met daarin de mooiste items van Mexx en laat je inspireren door jouw styliste met de leukste combinaties.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.