Na regen komt zonneschijn: deze outfits pas jij gemakkelijk aan op basis van het huidige weer

Regen, zon, meer regen.. In Nederland zijn we het ondertussen wel gewend zou je denken, maar wij bij Maison365 hebben soms moeite met het aanpassen van onze outfits aan het wisselvallige weer. De afgelopen weken zijn erg grijs en grauw geweest en de voorspelling van de komende weken laten koude maar zonnige dagen zien. Wisselvallig weer blijft precies dat, enorm wisselvallig. Het is daarom van belang dat jouw garderobe van alle gemakken is voorzien en dat jij met iedere weersomstandigheid alsnog stijlvol de deur uit kan.

Cloudy with a chance of rain

Regen kan gezellig zijn als je warm binnen zit met een kop thee en de deur niet uit hoeft, maar er doorheen moeten: no thanks! Een regenjas is jouw beste vriend als het gaat om een flinke regenbui. Deze jas beschermt jouw outfit en de capuchon beschermt jouw haar, daarom mag deze eigenlijk niet ontbreken op jouw jas. Wanneer het buiten regent neig je misschien al snel naar comfort. Een heerlijke sweater gecombineerd met jouw favoriete jeans en sneakers klinkt als een perfect plan!

Grijs en grauw

Een grijze lucht bepaalt soms al de sfeer van de dag en kan invloed hebben op jouw gemoedstoestand. Draag daarom vrolijke kleuren en prints om contrast te geven aan het grijze weer. Ga voor een leuke felle blazer en combineer dit met een vlot t-shirt of mooie blouse. Maak de look af met sprekende sieraden en je voelt je automatisch een stuk blijer.

Stralen in de zon

Yes, zon! Richting de lente zijn zonnige dagen in de winter enorm welkom. Op zonnige dagen neig je misschien ook sneller naar de kleuren van de lente en wellicht heb je de behoefte aan dunnere kleding. Wees met dat laatste nog voorzichtig, want in de winter zijn de zonnige dagen vaak ook het koudst. Laagjes blijven enorm belangrijk en er is niks fijners dan het kunnen verwijderen van deze laagjes omdat je het warm krijgt van die mooie zon. Kies voor lichte en frisse kleuren en vergeet zeker niet op deze zonnige dag naar buiten te gaan voor een fijne wandeling.

Wil jij samen met jouw styliste bouwen aan een tijdloze garderobe, waarmee jij op alle mogelijke weersomstandigheden bent voorbereid? Bestel dan vandaag jouw box nog en maak je klaar voor een stijlvolle lente!