Met Maison365 is jouw outfit voorbereid op ieder seizoen

September is van start gegaan en dat betekent dat onze collectie bruist van nieuwe parels als  trendy blouses, prachtige basics en toffe onderstukken. De nazomer gaat van start en we bereiden ons voor op de herfst. Vind jij het lastig wat je met het wisselende weer moet dragen? Wij helpen je hier graag bij! Ons team van stylistes hebben vier inspirerende outfits samengesteld welke perfect passen bij deze tijd van het jaar. Zin om de nieuwe items te ontdekken? Scroll snel verder!

Om jouw outfit nog steeds fris te houden is het een goed idee om te gaan voor een jeans in een lichtblauwe wassing. Dit geeft je een zomerse uitstraling en de lichtblauwe jeans is heel goed te combineren met de stoffen en kleuren uit het herfstpalet. Zo combineren wij de jeans met een mooie long sleeve blouse van Fabienne Chapot. Deze look is te combineren met leuke laarsjes of jouw favoriete sneakers. Zin in een jurk? Ga voor deze periode van het jaar voor een jurk met lange mouwen! Met een  maxi-jurk zit je gebakken met typisch nazomer weer. Natuurlijk is het te gek om te gaan voor herfstige kleuren! Met een mooie leren tasje maak jij jouw outfits helemaal af.

Business chique voor de dag komen? Ga voor een mooi groen pak. Groen is ook dit seizoen weer een trendkleur. Om de outfit nog niet te ‘warm’ te maken kun je gaan voor een luchtige short sleeve top. De camel kleurige top van Soft Rebels breekt uitstekend het prachtige groene pak van PBO. Geef jouw outfit nog een speels detail door een leuke armband aan jouw look toe te voegen. Schoenen tips: loafers!

Tuinfeestjes en gezellige bbq’s of een  lunch op het strand is nog altijd fijn  in september. Vier de nazomer in toffe boho prints van Moliin. De combi-set van de bijpassende blouse rok is zowel trendy als stijlvol. Ook leuk is de combinatie met stoere westernboots Koelt het iets wat af? Voeg gerust een laagje aan jouw look toe. Je kunt jouw outfit een sportieve twist geven met de sweater van By Bar. Als je de sweater op de rok draagt zijn sneakers een goede optie. Draag je de combi-set liever met een jasje? Ga voor leer of suede! Stoer, tijdloos en passend bij de temperaturen van dit moment.

Lekker de stad in en daarna lunchen op het terras? Nog geen zin in een jas of in een regenjas? Ga voor een goed vest. Een vest is voor deze periode een fijne jas vervanger. Het vest van Karen by Simonsen is tijdloos en sportief! Een leuk item over een luchtig singlet, t-shirt of blouse. De nieuwe wassing van de Lois jeans is stoer en neutraal. Voeg kleur toe aan jouw look met speelse details als een fuchsia leren riem.

Word jij net zo enthousiast van deze selectie nieuwe items uit onze collectie als wij? Benieuwd wat er nog meer allemaal binnen gekomen is? Houd onze socials en de blogpagina in de gaten voor de laatste updates. Bestel snel jouw box en pas en ontdek de collectie in jouw eigen huis. Maak er een stijlvol seizoen van met Maison365!