Met deze accessoires maak jij jouw outfit stijlvol en compleet 🌟

Ben je blij met jouw outfit maar heb je toch het gevoel dat er iets aan mist? Daar zijn accessoires voor! Met de juiste accessoires maak je een look compleet of minder saai, spanneder, stoerder of simpelweg nog leuker.

Met een leuke riem maak jij jouw outfit helemaal compleet

Een riem lijkt misschien een klein detail maar dit kan ontzettend spreken in jouw look. Stel dat je de outfit basic houdt maar de look een vleugje speelser wilt dragen kun je dit doen door te kiezen voor een leuk ceintuur. Een riem in bijvoorbeeld een panterprint of een opvallende gesp maakt hierin het verschil. Basic jurkje dat vraagt om meer taillering? Ook hier is een toffe riem de oplossing. Stoer shirt, goede jeans, mooi leer jack, als kers op de taart is een goede riem opnieuw het succes van de outfit. Een klein detail wat de outfit helemaal afmaakt.

Een klein tasje is een musthave!

Heb jij een stijlvolle outfit aangetrokken en ben je klaar om te gaan lunchen met je vriendinnen en loop je er tegenaan dat je steeds geen zin hebt om voor dit soort gelegenheden jouw grote ‘hutkoffer’ handtas mee te slepen? Maak jouw outfit dan voortaan helemaal af met een klein leren tasje. De kleine tasjes uit onze collectie zijn een absolute musthave. De tasjes van Markberg, Legend en Royal Republiq zijn compact, praktisch en vooral heel stijlvol. Neem je telefoon, sleutels, lipgloss en portemonnee in jouw nieuwe favoriete tasje. Breek jouw outfit met een gekleurde variant, bijvoorbeeld een roze tint. Dit staat ontzettend trendy!

Sieraden zorgen voor de finishing touch

Laat in jouw oorbellen of armbanden de kleuren uit jouw outfit terugkomen. Mis je bij een v-hals top misschien een goede ketting? Dit is een leuk extraatje aan jouw look! Sprekende oorbellen zorgen voor een nog sprekender gezicht. Sieraden zorgen echt voor de finishing touch van jouw outfit. De oorbellen van Hinth zijn beschikbaar in de mooiste kleurtjes. Daarnaast kun je in jouw box de tofste sieraden van verschillende merken verwachten en zo zorg je ervoor dat jouw complete look een feestje wordt.

Goede outfits, juiste accessoires

Toe aan goede nieuwe outfits en de juiste accessoires? Vraag dan snel jouw box aan en ontdek welke accessoires jouw looks compleet zullen maken!