MET DEZE ACCESSOIRES MAAK JIJ JOUW LOOK HELEMAAL COMPLEET!✨

Accessoires, onze stylistes zijn er dol op! Het kleinste detail kan namelijk een grote toevoeging zijn aan jouw gehele look. Sprekende oorbellen, een mooie leren ceintuur of een leuk accessoire voor in jouw haar. Dagelijks druppelen de meest toffe accessoires bij ons binnen. Wij vinden het heel belangrijk om onze klant tot in de puntjes te stylen en daar horen natuurlijk accessoires bij. Benieuwd met welke accessoire jij jouw looks tot in de puntjes kunt afstylen? Lees snel verder!

Bags, bags, bags!

Praktisch en stylish! Onze collectie bevat een aantal verschillende leren tasjes. Kleine, maar o zo fijne tasjes die je het liefst overal mee naartoe neemt. De tasjes zijn in verschillende modellen en kleuren beschikbaar en dus voor ieder wat wils! Onze stylistes kijken dan ook écht welke tas het beste bij jou past als persoon en welke leuk matcht met jouw outfits. Geloof ons, de kleine leren tasjes worden jouw nieuwe beste vriend!

Legend Belts (€89,95)

Royal Republic (€160,00)

Markberg (€129,00)

Spice up your look met een tof ceintuur

Valt jouw favoriete jurk recht en mis je hierdoor jouw taille? Accentueer je taille dan juist met een tof ceintuur. Een riempje met een panterprint kan een speelse toevoeging zijn en een klassieke zwarte of bruine leren riem is een mooi extra detail bij jouw business casual look. Een jeans gecombineerd met een mooie basic trui? Je maakt de look al snel spannender met een toffe riem. Als je de stoere touch mist bij een outfit is een leuk ceintuur ook al snel een goede oplossing! Een biker belt om een rok of jeans geeft de look gelijk pit.

Markberg (€79,00)

Legend Belts (€29,95)

Royal Republic (€50,00)

Hair details

Jouw haar draagt ook bij aan jouw complete look! Ga je voor een sportieve staart? Of laat je toch liever je haar los. Ben je toe aan iets extra’s? Voeg dan een leuke accessoire toe aan je haar. Een leuke haarclip of haarband zorgt voor een speelse en vrouwelijke uitstraling. Een haarclip is een accessoire die jouw look gelijk opfleurt! Een haarband is zowel zomers als ’s winters super tof te combineren bij een leuke jurk. Draag jij je haar graag vast? Ga dan voor een leuke scrunchie in een leuke kleur of print voor die finishing touch aan jouw look.

Atelier Des Femmes (€24,95)

Atelier Des Femmes (€16,95)

Atelier Des Femmes (€16,95)

Shiny jewellery

Wist je dat je gezicht nog meer spreekt als je mooie oorbellen draagt? Zilver of goud, geef vooral jouw voorkeur door aan jouw styliste. Grote oorbellen zijn vooral bij een zomerse look ontzettend cool. Kettinkjes in laagjes dragen is nog altijd erg trendy en is bijvoorbeeld mooi bij een v-hals, hiermee accentueer je jouw nek!

Jazu (€45,00)

Hinth (€27,00)

Chic By Lirette (€24,95)

Funky socks

Sokken mogen weer gezien worden. Laat gerust een luipaard printje of een glitterrandje boven jouw favoriete sneakers of laarsjes uitkomen met de creatieve sokken die wij graag aan onze boxen toevoegen. Leuke glitter of geprinte sokjes zijn ook nog eens leuk als je een dag thuis bent. De sokken maken ons ontzettend vrolijk!

Pinned By K (€9,99)

Pinned By K (€9,99)

Pinned By K (€9,99)

Mis jij momenteel nog de juiste accessoires in jouw huidige garderobe? Dan is het tijd om de garderobe op te fleuren met leuke outfits en accessoires!

Klik op een van de knoppen onderaan de pagina en bestel jouw box! Bestel jij tussen 1 en 30 april 2021 jouw box, dan ontvang jij een gratis sample van het Lancaster tanning serum ‘Sun 365.’ Wees er snel bij, want OP=OP!