MEET THE BRAND: SOFT REBELS⚡️

Onze stylistes maken je al te graag blij met items van het Scandinavische merk Soft Rebels. De naam zegt het al, de items hebben een rebelse twist. Stoer, minimalistisch en vooral heel stijlvol. Soft Rebels heeft een zachte vrouwelijkheid in zijn DNA gemixt met een rebelse style wat samen het krachtige label compleet maakt.

DE VEELZIJDIGE COLLECTIE

Het merk heeft de tofste items die absoluut een leuke toevoeging zullen zijn aan jouw garderobe. Van mooie basis items tot hippe trendy prints. De collecties van Soft Rebels zijn altijd veelzijdig. Soft Rebels gebruikt mooie kleuren en de items zijn gemaakt van de meest fijne materialen en hebben een goede pasvorm!

De collectie bevat de leukste tijdloze knits, jurkjes waar wij blij van worden, coole sweaters en fijne jeans. Daarnaast is Soft Rebels soms een tikkeltje sporty. De sportieve sweatshirts zijn zijdezacht en zitten erg comfortabel en zijn ook nog eens super stijlvol. Tof op een stoere jeans maar ook op een leuk rokje.

Vraag snel jouw box aan en ontdek de items van Soft Rebels. Bouw samen met jouw styliste aan een unieke, sterke garderobe.